Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cordoba Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cordoba Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cordoba Lufthavn miniguide

Billeje Cordoba Lufthavn
Biludlejning Cordoba Lufthavn

Aeronáutico ingeniero Ambrosio LV Taravella International Airport (RU), også kendt som Pajas Blancas, ligger 9 km nordvest for byen Cordoba i Argentina. Der er en bus mellem lufthavnen og Cordoba. De biludlejningsselskaber repræsenteret på lufthavnen er Annie Hirse, Hertz og Avis.

I 2009 passagerer besøgte 1.251.027 Cordoba Lufthavn er den tredje største lufthavn i Argentina. Fra Cordoba, en direkte flyforbindelse til andre byer i Argentina og Chile, Peru, Uruguay og Brasilien. Der er mange fugle i området, og piloterne er st til at tænke på især.

Cordoba Lufthavn har et lille udvalg af caféer, restauranter og barer og nogle butikker inklusive moms. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang, apoteker, medicinsk bistand, pengeautomater og turistinformation. Der er ingen hoteller i lufthavnen.