Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cordoba Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cordoba Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cordoba Lufthavn miniguide

Billeje Cordoba Lufthavn

Biludlejning Cordoba Lufthavn

Aeronáutico ingeniero Ambrosio LV Taravella International Airport (RU), også kendt som Pajas Blancas, ligger 9 km nordvest for byen Cordoba i Argentina. Der er en bus mellem lufthavnen og Cordoba. De biludlejningsselskaber repræsenteret på lufthavnen er Annie Hirse, Hertz og Avis.

I 2009 passagerer besøgte 1.251.027 Cordoba Lufthavn er den tredje største lufthavn i Argentina. Fra Cordoba, en direkte flyforbindelse til andre byer i Argentina og Chile, Peru, Uruguay og Brasilien. Der er mange fugle i området, og piloterne er st til at tænke på især.

Cordoba Lufthavn har et lille udvalg af caféer, restauranter og barer og nogle butikker inklusive moms. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang, apoteker, medicinsk bistand, pengeautomater og turistinformation. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk