Biludlejning Uruguay

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Uruguay

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Uruguay inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Uruguay miniguide

Billeje Uruguay
Biludlejning Uruguay

Uruguay er beliggende i det sydlige Sydamerika og har 3,5 millioner indbyggere (2009). Landet er omkranset af Brasilien mod nord og Argentina mod øst.Uruguay har også kystnære grænsen til Atlanterhavet.

Uruguay har i vid udstrækning bakket plain med græsland (pampas) og savanne. Det højeste bjerg i landet er 540 m. Uruguay har subtropisk klima – et mildt og fugtigt vejr året rundt. Koldeste måned er juli, den varmeste måned er januar

Hovedstaden Montevideo ligger sydvest for landet – på den nordlige side af floden mundingen af Rio de la Plata.Det har 1,5 millioner indbyggere, er landets største by og vigtigste havneby. Det er også landets økonomiske, administrative og kulturelle centrum.
Andre større byer i Uruguay er Salto, Ciudad de la Costa, Paysandú og Las Piedras.

Swimming by Punta del Este, som ligger 140 km øst for Montevideo, har smukke strande langs Atlanterhavet – og en stor turist trafik. Der er gode hotel, restauranter,

shopping og et varieret natteliv. Stedet er også kendt som Sydamerikas “St. Tropez”.

Den største lufthavn i Uruguay’s Carrasco International Airport, der ligger 30 km nordøst for hovedstaden Montevideo.

Oplev den bedste måde at udforske Uruguay om. Lej en bil gennem os, som inkluderer ubegrænset kilometertal og alle nødvendige forsikringer.