Biludlejning Uruguay

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Uruguay

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Uruguay inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Uruguay miniguide

Billeje Uruguay

Biludlejning Uruguay

Uruguay er beliggende i det sydlige Sydamerika og har 3,5 millioner indbyggere (2009). Landet er omkranset af Brasilien mod nord og Argentina mod øst.Uruguay har også kystnære grænsen til Atlanterhavet.

Uruguay har i vid udstrækning bakket plain med græsland (pampas) og savanne. Det højeste bjerg i landet er 540 m. Uruguay har subtropisk klima – et mildt og fugtigt vejr året rundt. Koldeste måned er juli, den varmeste måned er januar

Hovedstaden Montevideo ligger sydvest for landet – på den nordlige side af floden mundingen af Rio de la Plata.Det har 1,5 millioner indbyggere, er landets største by og vigtigste havneby. Det er også landets økonomiske, administrative og kulturelle centrum.
Andre større byer i Uruguay er Salto, Ciudad de la Costa, Paysandú og Las Piedras.

Swimming by Punta del Este, som ligger 140 km øst for Montevideo, har smukke strande langs Atlanterhavet – og en stor turist trafik. Der er gode hotel, restauranter,

shopping og et varieret natteliv. Stedet er også kendt som Sydamerikas “St. Tropez”.

Den største lufthavn i Uruguay’s Carrasco International Airport , der ligger 30 km nordøst for hovedstaden Montevideo.

Oplev den bedste måde at udforske Uruguay om. Lej en bil gennem os, som inkluderer ubegrænset kilometertal og alle nødvendige forsikringer.

Dansk