Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Punta Del Este

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Punta Del Este inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Punta Del Este miniguide

Billeje Punta Del Este

Biludlejning Punta Del Este

Punta del Este – populært kendt som Sydamerikas St. Tropez – er en eksklusiv, lille feriested med knap 10.000 indbyggere, som er beliggende i den sydlige del a fUruguay .Centret fokuserer på en halvø, der rager ud i Atlanterhavet, lige ud af munden i Rio de la Plata. Afstanden til den vestlige del af hovedstaden Montevideo er 140 km.

Når ferie turister fra hele verden indtager byen i sommermånederne, øge befolkningens til omkring 150.000. Blandt de attraktioner, de kan opleve, er Casapueblo – det store hus kompleks af kunstneren Carlos Paez Vilaró. Andre steder er 45 meter høj, centrale tårn – og den idylliske ø Gorriti uden for byen.

Hvad sandsynligvis stadig tiltrækker de fleste turister til Punta del Este, er det fantastiske strande kan findes her. De surround – næsten – byen på alle sider. De mest populære områder i kystzonen er Montoya Strand, Bikini Beach og Manantiales Beach. Også La Barra bør nævnes, hvor det er særligt velegnet til windsurfing og fiskeri.

Nærmeste internationale lufthavn er den travle Capitán Corbeta Carlos A. Curbelo International Airport, der ligger 19 km nordvest for Punta del Este.

Dansk