Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Punta Del Este

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Punta Del Este inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Punta Del Este miniguide

Billeje Punta Del Este
Biludlejning Punta Del Este

Punta del Este – populært kendt som Sydamerikas St. Tropez – er en eksklusiv, lille feriested med knap 10.000 indbyggere, som er beliggende i den sydlige del a fUruguay. Centret fokuserer på en halvø, der rager ud i Atlanterhavet, lige ud af munden i Rio de la Plata. Afstanden til den vestlige del af hovedstaden Montevideo er 140 km.

Når ferie turister fra hele verden indtager byen i sommermånederne, øge befolkningens til omkring 150.000. Blandt de attraktioner, de kan opleve, er Casapueblo – det store hus kompleks af kunstneren Carlos Paez Vilaró. Andre steder er 45 meter høj, centrale tårn – og den idylliske ø Gorriti uden for byen.

Hvad sandsynligvis stadig tiltrækker de fleste turister til Punta del Este, er det fantastiske strande kan findes her. De surround – næsten – byen på alle sider. De mest populære områder i kystzonen er Montoya Strand, Bikini Beach og Manantiales Beach. Også La Barra bør nævnes, hvor det er særligt velegnet til windsurfing og fiskeri.

Nærmeste internationale lufthavn er den travle Capitán Corbeta Carlos A. Curbelo International Airport, der ligger 19 km nordvest for Punta del Este.