Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Montevideo Carrasco Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montevideo Carrasco Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montevideo Carrasco Lufthavn miniguide

Billeje Montevideo Carrasco Lufthavn

Biludlejning Montevideo Carrasco Lufthavn – Foto: © Libertinus Yomango

Carrasco General Cesareo L. Berisso International Airport (MDV) ligger 19 km uden for Montevideo .Der er en busforbindelse mellem Montevideo og lufthavnen. De biludlejningsselskaber, der er til stede, er Hertz, Sixt, Budget og Europcar.

I 2008 besøgte 1.236.415 passagerer Montevideo Lufthavn er den største lufthavn i Uruguay. I Montevideo Lufthavn har en helt ny, moderne terminal blev åbnet i slutningen af 2009 med en kapacitet på 4,5 millioner mennesker hvert år. Fra Montevideo kan rejse til andre byer i Sydamerika, og nogle destinationer i USA og Europa.

Montevideo Lufthavn har fem forskellige butikker, herunder skatte-og 2 restauranter. Andre faciliteter omfatter banker, posthuse og apoteker. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk