Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Montevideo Carrasco Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montevideo Carrasco Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montevideo Carrasco Lufthavn miniguide

Billeje Montevideo Carrasco Lufthavn
Biludlejning Montevideo Carrasco Lufthavn – Foto: © Libertinus Yomango

Carrasco General Cesareo L. Berisso International Airport (MDV) ligger 19 km uden for Montevideo. Der er en busforbindelse mellem Montevideo og lufthavnen. De biludlejningsselskaber, der er til stede, er Hertz, Sixt, Budget og Europcar.

I 2008 besøgte 1.236.415 passagerer Montevideo Lufthavn er den største lufthavn i Uruguay. I Montevideo Lufthavn har en helt ny, moderne terminal blev åbnet i slutningen af 2009 med en kapacitet på 4,5 millioner mennesker hvert år. Fra Montevideo kan rejse til andre byer i Sydamerika, og nogle destinationer i USA og Europa.

Montevideo Lufthavn har fem forskellige butikker, herunder skatte-og 2 restauranter. Andre faciliteter omfatter banker, posthuse og apoteker. Der er ingen hoteller i lufthavnen.