Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Montevideo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montevideo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montevideo miniguide

Billeje Montevideo

Biludlejning Montevideo

Montevideo (ca. 1,4 millioner indbyggere) er hovedstaden i Uruguay .Beliggenheden ved udmundingen af Rio de la Plata gør det også en vigtig havneby – og et knudepunkt for fiskeri i Atlanterhavet. Byen blev grundlagt af spanierne i 1726 og har været hovedstad siden 1828.

Der er en række monumentale bygninger i Montevideo – især i Empire stil. Ellers Catedral Metropolitana en af de arkitektoniske seværdigheder. Det blev bygget i 1740 – men genopbygget efter neoklassiske mønster allerede i slutningen af århundredet. Af de mere moderne arkitektur kan bemærkes, at Sydamerikas første skyskraber – Palacio Salvo (1925) – blev opført her, og det er stadig en af Montevideo attraktioner. Højden (herunder antenne på toppen) er nøjagtig 100 m.

Andre nyere bygninger er den TV-tårn Torre Antell (158 m), som blev bygget i 2000. Og så også Montevideo’s World Trade Center – om end noget mindre end den 11 / 9 2001 var en terrorist i New York .

De kystnære byen Montevideo har dejlige strande i umiddelbar nærhed. To af de mest populære er Ramitez Strand og Pocito Beach.

Lufthavn Carrasco International Airport er beliggende 5 km uden for byen.

Dansk