Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Montevideo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montevideo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montevideo miniguide

Billeje Montevideo
Biludlejning Montevideo

Montevideo (ca. 1,4 millioner indbyggere) er hovedstaden i Uruguay. Beliggenheden ved udmundingen af Rio de la Plata gør det også en vigtig havneby – og et knudepunkt for fiskeri i Atlanterhavet. Byen blev grundlagt af spanierne i 1726 og har været hovedstad siden 1828.

Der er en række monumentale bygninger i Montevideo – især i Empire stil. Ellers Catedral Metropolitana en af de arkitektoniske seværdigheder. Det blev bygget i 1740 – men genopbygget efter neoklassiske mønster allerede i slutningen af århundredet. Af de mere moderne arkitektur kan bemærkes, at Sydamerikas første skyskraber – Palacio Salvo (1925) – blev opført her, og det er stadig en af Montevideo attraktioner. Højden (herunder antenne på toppen) er nøjagtig 100 m.

Andre nyere bygninger er den TV-tårn Torre Antell (158 m), som blev bygget i 2000. Og så også Montevideo’s World Trade Center – om end noget mindre end den 11 / 9 2001 var en terrorist i New York.

De kystnære byen Montevideo har dejlige strande i umiddelbar nærhed. To af de mest populære er Ramitez Strand og Pocito Beach.

Lufthavn Carrasco International Airport er beliggende 5 km uden for byen.