Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Manaus

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Manaus inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Manaus miniguide

Billeje Manaus

Biludlejning Manaus

Manaus ligger centralt i den nordlige del af Brasilien . Det ligger på bredden af floden Rio Negro, der slutter den Amazonfloden for 15 km. Grundlagt i 1669 og voksede i slutningen af 1800-tallet på grund af gummi plantager. I dag er der omkring 1,7 millioner indbyggere i byen (2009). Manaus er omgivet af jungle og er den eneste by i en radius på 1000 km.

Manaus er berømt på grund af havnen og placering af jungle og verdens største flod. Nogle af de mest berømte turistattraktioner er bådture langs floden og ture ind i junglen. I byen er der mange parker og grønne områder, herunder en botanisk have og en zoologisk have. Også flere af de smukke bygninger er værd at opleve, herunder det berømte operahus fra 1896. Langs Rio Negro, er der mange strande, som er populære blandt beboere og besøgende.

Eduardo Gomes International Airport er en stor lufthavn 14 km uden for Manaus.

Dansk