Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Manaus

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Manaus inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Manaus miniguide

Billeje Manaus
Biludlejning Manaus

Manaus ligger centralt i den nordlige del af Brasilien. Det ligger på bredden af floden Rio Negro, der slutter den Amazonfloden for 15 km. Grundlagt i 1669 og voksede i slutningen af 1800-tallet på grund af gummi plantager. I dag er der omkring 1,7 millioner indbyggere i byen (2009). Manaus er omgivet af jungle og er den eneste by i en radius på 1000 km.

Manaus er berømt på grund af havnen og placering af jungle og verdens største flod. Nogle af de mest berømte turistattraktioner er bådture langs floden og ture ind i junglen. I byen er der mange parker og grønne områder, herunder en botanisk have og en zoologisk have. Også flere af de smukke bygninger er værd at opleve, herunder det berømte operahus fra 1896. Langs Rio Negro, er der mange strande, som er populære blandt beboere og besøgende.

Eduardo Gomes International Airport er en stor lufthavn 14 km uden for Manaus.