Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Campinas

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Campinas inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Campinas miniguide

Billeje Campinas

Biludlejning Campinas

Campinas ligger i staten São Paulo i det sydøstlige Brasilien . Der er omkring 100 km til byen São Paulo er den største i staten og ca. 170 km til østkysten af Brasilien og Atlanterhavet. Campinas er den tredje største by i staten São Paulo og Guarulhos, i 2007 befolkningen anslås til mere end 1 000 000 blev grundlagt i 1774 og var en vigtig handelspartner center.

Campinas frister med masser af kultur og aktiviteter såsom teater, symfoni, gallerier og parker. Bosque dos Jequitibá er en efterligning af den antikke regnskoven med en zoologisk have og Natural History Museum. Et af de mest berømte parker er Parque Portugal også kaldet Lagoa gøre Taquaral. Der er en lille sø, smuk natur, vandrestier, stadion, restauranter og Science Museum og et planetarium. Den gamle togstation omdannet til et kulturelt centrum fra vandtårnet Castelo du får en dejlig udsigt over byen.

Viracopos-Campinas International Airport er den næstvigtigste lufthavn i landet og er beliggende ca. 14 km uden for Campinas.

Dansk