Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Campinas

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Campinas inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Campinas miniguide

Billeje Campinas
Biludlejning Campinas

Campinas ligger i staten São Paulo i det sydøstlige Brasilien . Der er omkring 100 km til byen São Paulo er den største i staten og ca. 170 km til østkysten af Brasilien og Atlanterhavet. Campinas er den tredje største by i staten São Paulo og Guarulhos, i 2007 befolkningen anslås til mere end 1 000 000 blev grundlagt i 1774 og var en vigtig handelspartner center.

Campinas frister med masser af kultur og aktiviteter såsom teater, symfoni, gallerier og parker. Bosque dos Jequitibá er en efterligning af den antikke regnskoven med en zoologisk have og Natural History Museum. Et af de mest berømte parker er Parque Portugal også kaldet Lagoa gøre Taquaral. Der er en lille sø, smuk natur, vandrestier, stadion, restauranter og Science Museum og et planetarium. Den gamle togstation omdannet til et kulturelt centrum fra vandtårnet Castelo du får en dejlig udsigt over byen.

Viracopos-Campinas International Airport er den næstvigtigste lufthavn i landet og er beliggende ca. 14 km uden for Campinas.