Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lima

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lima inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lima miniguide

Billeje Lima

Biludlejning Lima

Lima – hovedstaden i Peru – placeret på landets kystlinje på Stillehavet.Med god og mere end 8 millioner indbyggere, er det også landets største by. Lima blev grundlagt allerede i 1535, og der er stadig intakt bygninger i den gamle bydel fra 1500 – og 1600-tallet.

Ud over at Lima’s historiske centrum, som har været på UNESCO’s World Heritage List siden 1988, er der mange museer og udstilling centre i byen. Blandt de mest populære er det arkæologiske museum komplekse Huaca Juliana (Huaca Pucllana), hvilke dokumenter den peruvianske oldtidskultur.Ellers følgende museer kan nævnes: Museo Nacional de Arqueologia e Historia del Antropologi Peru, Museo de la Nación og Museo Larco. Desuden har byen en række interessante kunstmuseer.

Ud over de historiske steder har en stor by som Lima, naturligvis, masser at byde på – bla. Et bredt udvalg af restauranter og natklubber samt flere store varehuse. Og i umiddelbar nærhed af byen – især syd for byen – der er også gode strande.
Peru’s største lufthavn kaldes Jorge Chavez International Airport, og det ligger i Callao – ca. 11 km vest for Lima.

Dansk