Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lima

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lima inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lima miniguide

Billeje Lima
Biludlejning Lima

Lima – hovedstaden i Peru – placeret på landets kystlinje på Stillehavet.Med god og mere end 8 millioner indbyggere, er det også landets største by. Lima blev grundlagt allerede i 1535, og der er stadig intakt bygninger i den gamle bydel fra 1500 – og 1600-tallet.

Ud over at Lima’s historiske centrum, som har været på UNESCO’s World Heritage List siden 1988, er der mange museer og udstilling centre i byen. Blandt de mest populære er det arkæologiske museum komplekse Huaca Juliana (Huaca Pucllana), hvilke dokumenter den peruvianske oldtidskultur.Ellers følgende museer kan nævnes: Museo Nacional de Arqueologia e Historia del Antropologi Peru, Museo de la Nación og Museo Larco. Desuden har byen en række interessante kunstmuseer.

Ud over de historiske steder har en stor by som Lima, naturligvis, masser at byde på – bla. Et bredt udvalg af restauranter og natklubber samt flere store varehuse. Og i umiddelbar nærhed af byen – især syd for byen – der er også gode strande.
Peru’s største lufthavn kaldes Jorge Chavez International Airport, og det ligger i Callao – ca. 11 km vest for Lima.