Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Iquitos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Iquitos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Iquitos miniguide

Billeje Iquitos

Biludlejning Iquitos

Iquitos (ca. 370.000 indbyggere) er hovedstaden i den Loreto-regionen i det indre af Peru , og det ligger i den peruvianske del af Amazonas regnskoven. – Mellem de tre floder, Amazon, Nanay og Itaya.

Det mest specielle ting ved denne by er, at det er verdens største ingen vej adgang til omverdenen – bortset fra en 88 km lang lokalvei syd til deres mindre nabobyen Nauta. Meddelelse ud af byen er sket enten med båd eller fly.

Iquitos er et populært udgangspunkt for forskellige udflugter, verdens største regnskov – samt ture til naturreservat, Pacaya-Sanina. Der er også bådture for turister på Amazon og bifloder vene – herunder til destinationer i Brasilien .

Af arkitektoniske seværdigheder i Iquitos til byens højeste bygning – kirken i Plaza de Armas – nævnt. Casa de Hierro (Iron House “) – et hus bygget udelukkende af metal – fremkalder en masse af turisternes opmærksomhed. Det blev tegnet af Gustave Eifell – ellers kendt som ophavsmand til Eiffeltårnet i Paris .

Fra Iquitos Lufthavn er faste ruter til den peruvianske hovedstad, Lima .

Dansk