Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Iquitos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Iquitos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Iquitos miniguide

Billeje Iquitos
Biludlejning Iquitos

Iquitos (ca. 370.000 indbyggere) er hovedstaden i den Loreto-regionen i det indre af Peru, og det ligger i den peruvianske del af Amazonas regnskoven. – Mellem de tre floder, Amazon, Nanay og Itaya.

Det mest specielle ting ved denne by er, at det er verdens største ingen vej adgang til omverdenen – bortset fra en 88 km lang lokalvei syd til deres mindre nabobyen Nauta. Meddelelse ud af byen er sket enten med båd eller fly.

Iquitos er et populært udgangspunkt for forskellige udflugter, verdens største regnskov – samt ture til naturreservat, Pacaya-Sanina. Der er også bådture for turister på Amazon og bifloder vene – herunder til destinationer i Brasilien.

Af arkitektoniske seværdigheder i Iquitos til byens højeste bygning – kirken i Plaza de Armas – nævnt. Casa de Hierro (Iron House “) – et hus bygget udelukkende af metal – fremkalder en masse af turisternes opmærksomhed. Det blev tegnet af Gustave Eifell – ellers kendt som ophavsmand til Eiffeltårnet i Paris.

Fra Iquitos Lufthavn er faste ruter til den peruvianske hovedstad, Lima.