Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Antofagasta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Antofagasta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Antofagasta miniguide

Billeje Antofagasta

Biludlejning Antofagasta

Antofagasta ligger i den nordlige del af Chile, der strækker sig langs Latinamerikas vestkyst, der grænser op til Stillehavet. Det er beliggende i den tørre Atacama-ørkenen i Chile’s vestkyst og har en havn, at eksporten omfatter kobber og salpeter. Byen er hovedstad i provinsen af samme navn, og dets befolkning skønnes at være næsten 310 tusind (2008). Antofagasta blev grundlagt i 1866 som en havn og handelscentrum.

Antofgasta er fremragende til udendørs aktiviteter som følge af det tørre klima, og byen grænser med flere parker og attraktioner. Chacabuco er en død landsby var helt forladt i 1930’erne, og man kan stadig se bygninger, teater og kirken. Plaza Colón er byens torve og her siger en Big Ben i miniature, som blev ydet af briterne i 1910. Andre attraktioner, der er afsat til områdets historie museer Regional Museum og Arkæologiske Museum.

Cerro Moreno International Airport er den lufthavn i Antofagasta og er beliggende ca. 20 km uden for byen.

Dansk