Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Antofagasta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Antofagasta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Antofagasta miniguide

Billeje Antofagasta
Biludlejning Antofagasta

Antofagasta ligger i den nordlige del af Chile, der strækker sig langs Latinamerikas vestkyst, der grænser op til Stillehavet. Det er beliggende i den tørre Atacama-ørkenen i Chile’s vestkyst og har en havn, at eksporten omfatter kobber og salpeter. Byen er hovedstad i provinsen af samme navn, og dets befolkning skønnes at være næsten 310 tusind (2008). Antofagasta blev grundlagt i 1866 som en havn og handelscentrum.

Antofgasta er fremragende til udendørs aktiviteter som følge af det tørre klima, og byen grænser med flere parker og attraktioner. Chacabuco er en død landsby var helt forladt i 1930’erne, og man kan stadig se bygninger, teater og kirken. Plaza Colón er byens torve og her siger en Big Ben i miniature, som blev ydet af briterne i 1910. Andre attraktioner, der er afsat til områdets historie museer Regional Museum og Arkæologiske Museum.

Cerro Moreno International Airport er den lufthavn i Antofagasta og er beliggende ca. 20 km uden for byen.