Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Concepcion

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Concepcion inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Concepcion miniguide

Billeje Concepcion

Biludlejning Concepcion – Foto: © Paul T.J. Edmonds

Concepción er beliggende i den sydlige del af Chile er hovedstaden i regionen Bío-bio. Byen er landets tredjestørste by med en befolkning på over 215 tusind (2008). Concepción, 10 km fra mundingen af floden Bío-bio. Byen blev grundlagt på Pacific kysten i 1550 og har været udsat for mange kraftige jordskælv og tsunamier i årenes løb. I 1730 Concepción flyttede længere ind i landet, men har ikke desto mindre været hårdt ramt af jordskælv i fremtiden.

Den fortsatte udvikling af Concepción har givet byen en moderne følelse. Der er også mange grønne områder og steder i byen, herunder Plaza de la Independencia, hvor Uafhængighedserklæringen blev underskrevet i 1818. Universidad de Concepción er en smuk og populær attraktion, som er omgivet af frodige parker. Hvis du vil vide om historien burde tage en tur til den lille by Lota i den historiske museum og Isidora Cousino Park.

Carriel Sur International Airport er den næststørste lufthavn i Chile og er ca 5 km fra Concepción.

Dansk