Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Concepcion

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Concepcion inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Concepcion miniguide

Billeje Concepcion
Biludlejning Concepcion – Foto: © Paul T.J. Edmonds

Concepción er beliggende i den sydlige del af Chile er hovedstaden i regionen Bío-bio. Byen er landets tredjestørste by med en befolkning på over 215 tusind (2008). Concepción, 10 km fra mundingen af floden Bío-bio. Byen blev grundlagt på Pacific kysten i 1550 og har været udsat for mange kraftige jordskælv og tsunamier i årenes løb. I 1730 Concepción flyttede længere ind i landet, men har ikke desto mindre været hårdt ramt af jordskælv i fremtiden.

Den fortsatte udvikling af Concepción har givet byen en moderne følelse. Der er også mange grønne områder og steder i byen, herunder Plaza de la Independencia, hvor Uafhængighedserklæringen blev underskrevet i 1818. Universidad de Concepción er en smuk og populær attraktion, som er omgivet af frodige parker. Hvis du vil vide om historien burde tage en tur til den lille by Lota i den historiske museum og Isidora Cousino Park.

Carriel Sur International Airport er den næststørste lufthavn i Chile og er ca 5 km fra Concepción.