Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Santiago

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santiago inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santiago miniguide

Billeje Santiago
Biludlejning Santiago

Santiago de Chile er hovedstaden i Chile og har en central placering i landet. Det er beliggende øst for langstrakt land, og dets havne byerne San Antonio og Valparaiso. Mapocho River løber gennem byen og møder Stillehavet mod vest. Santiago er den største by i landet med en befolkning på over 4.800 tusind (2009). Pedro de Valdivia grundlagde byen i Spanien i 1541, og Santiago blev selvstedig i 1817.

Selv om Santiago er næsten 500 år gamle, er i dag en meget moderne by. Santiago er fuld af kontraster med skyskrabere og grønne parker ved siden af hinanden, og høje, snedækkede bjerge, der omgiver den grønne dal. Byen byder på alt fra restauranter og barer til underholdning spillesteder og berømte bygninger, ligesom præsidentpaladset La Moneda. Besøgende kan vælge mellem mange museer, herunder Museo Historico Nacional og Art Museum Museo de Solidaridad Salvador Allende.

Comodoro Arturo Merino Benitez International Airport tilbyder flyvninger til det meste af verden og er beliggende ca. 25 km uden for byen.