Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Santiago

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santiago inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santiago miniguide

Billeje Santiago

Biludlejning Santiago

Santiago de Chile er hovedstaden i Chile og har en central placering i landet. Det er beliggende øst for langstrakt land, og dets havne byerne San Antonio og Valparaiso. Mapocho River løber gennem byen og møder Stillehavet mod vest. Santiago er den største by i landet med en befolkning på over 4.800 tusind (2009). Pedro de Valdivia grundlagde byen i Spanien i 1541, og Santiago blev selvstedig i 1817.

Selv om Santiago er næsten 500 år gamle, er i dag en meget moderne by. Santiago er fuld af kontraster med skyskrabere og grønne parker ved siden af hinanden, og høje, snedækkede bjerge, der omgiver den grønne dal. Byen byder på alt fra restauranter og barer til underholdning spillesteder og berømte bygninger, ligesom præsidentpaladset La Moneda. Besøgende kan vælge mellem mange museer, herunder Museo Historico Nacional og Art Museum Museo de Solidaridad Salvador Allende.

Comodoro Arturo Merino Benitez International Airport tilbyder flyvninger til det meste af verden og er beliggende ca. 25 km uden for byen.

Dansk