Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Santiago Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santiago Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santiago Lufthavn miniguide

Billeje Santiago Lufthavn
Biludlejning Santiago Lufthavn

Comodoro Arturo Merino Benítez International Airport “Ambi” (SCL), også kendt som Pudahuel Lufthavn og Santiago International Airport, der ligger 10 km nordvest for Santiago. Der er bustransport mellem lufthavnen og centrum af Santiago. Bilen selskaber beliggende i lufthavnen’s budget, Hertz, Avis, Alamo, Rosselot og Econorent.

9.017.718 passagerer besøgte Santiago Lufthavn i 2009, hvilket er den største lufthavn i Chile. 17 forskellige internationale luftfartsselskaber, der beflyver lufthavnen, der har direkte rejse til de fleste hovedstæder i Sydamerika og USA, Europa, Australien og Asien. I februar 2010 Chile blev ramt af et større jordskælv, som forårsagede lufthavnen blev lukket for alle operationer 27 Februar. Det var genåbnet 3 Marts.

Rækken af at spise og drikke steder er gode. Santiago Lufthavn tilbyder 70 forskellige butikker herunder salgs chilenske vin, musik og andre souvenirs. Lufthavnen tilbyder også trådløs internet, ATM, posthus, konferencecenter, apotek, læge og tandlæge, massage. Holiday Inn Santiago – Airport, der åbnede i 2007 placeret på lufthavnen.