Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Santiago Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santiago Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santiago Lufthavn miniguide

Billeje Santiago Lufthavn

Biludlejning Santiago Lufthavn

Comodoro Arturo Merino Benítez International Airport “Ambi” (SCL), også kendt som Pudahuel Lufthavn og Santiago International Airport, der ligger 10 km nordvest for Santiago . Der er bustransport mellem lufthavnen og centrum af Santiago. Bilen selskaber beliggende i lufthavnen’s budget, Hertz, Avis, Alamo, Rosselot og Econorent.

9.017.718 passagerer besøgte Santiago Lufthavn i 2009, hvilket er den største lufthavn i Chile. 17 forskellige internationale luftfartsselskaber, der beflyver lufthavnen, der har direkte rejse til de fleste hovedstæder i Sydamerika og USA , Europa, Australien og Asien. I februar 2010 Chile blev ramt af et større jordskælv, som forårsagede lufthavnen blev lukket for alle operationer 27 Februar. Det var genåbnet 3 Marts.

Rækken af at spise og drikke steder er gode. Santiago Lufthavn tilbyder 70 forskellige butikker herunder salgs chilenske vin, musik og andre souvenirs. Lufthavnen tilbyder også trådløs internet, ATM, posthus, konferencecenter, apotek, læge og tandlæge, massage. Holiday Inn Santiago – Airport, der åbnede i 2007 placeret på lufthavnen.

Dansk