Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Punta Arenas

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Punta Arenas inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Punta Arenas miniguide

Billeje Punta Arenas

Biludlejning Punta Arenas

Punta Arenas er hovedstaden i regionen kaldet Magallanes y la Antartica Chilena, og byen er beliggende på halvøen af Braunschweig, som grænser op til Magellan Strædet i øst. Punta Arenas havde en befolkning på næsten 120.000 i 2008, og det gør byen til den tredje største i området Patagonien . Punta Arenas anses verdens sydligste by i størrelse. City of Ushuaia i Argentina ligger længere sydpå, men har kun halvt så mange indbyggere.

Punta Arenas er en fantastisk kontrast-fyldt karakter, hvor der er muligheder for mountain biking og ridning. Havnen er en af de vigtigste havne i landet, noget du kan lære mere om den maritime museum Museo Naval y Maritimo. Det organiserede mange ture til nærliggende steder, herunder Monumento Natural Los Pingüinos hvor den er beliggende ca 50 000 pingvinpar. Det er 1418 km mod nord kyst Antarktis, og der er en båd fra Punta Arenas.

Lufthavnens officielle navn er Presidente Carlos Ibáñez del Campo International Airport ligger næsten 20 miles fra centrum.

Dansk