Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Punta Arenas

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Punta Arenas inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Punta Arenas miniguide

Billeje Punta Arenas
Biludlejning Punta Arenas

Punta Arenas er hovedstaden i regionen kaldet Magallanes y la Antartica Chilena, og byen er beliggende på halvøen af Braunschweig, som grænser op til Magellan Strædet i øst. Punta Arenas havde en befolkning på næsten 120.000 i 2008, og det gør byen til den tredje største i området Patagonien . Punta Arenas anses verdens sydligste by i størrelse. City of Ushuaia i Argentina ligger længere sydpå, men har kun halvt så mange indbyggere.

Punta Arenas er en fantastisk kontrast-fyldt karakter, hvor der er muligheder for mountain biking og ridning. Havnen er en af de vigtigste havne i landet, noget du kan lære mere om den maritime museum Museo Naval y Maritimo. Det organiserede mange ture til nærliggende steder, herunder Monumento Natural Los Pingüinos hvor den er beliggende ca 50 000 pingvinpar. Det er 1418 km mod nord kyst Antarktis, og der er en båd fra Punta Arenas.

Lufthavnens officielle navn er Presidente Carlos Ibáñez del Campo International Airport ligger næsten 20 miles fra centrum.