Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Calama

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Calama inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Calama miniguide

Billeje Calama
Biludlejning Calama

Calama er en chilensk minedrift by beliggende i den nordlige del af Chile. Byen hører til regionen Antofagasta og ligger nær den chilenske kobberminer. Calama er beliggende i Atacama-ørkenen, verdens tørreste ørken, hvilket betyder, at den falder meget lidt nedbør i byen. Provincia de El Loa-provinsen, hvor Calama er hovedstaden og dens befolkning blev målt i 2007 til over 143 000 Río Loa er den længste flod i Chile og løber gennem Calama.

Mange af de attraktioner og seværdigheder uden for byen centrum af Calama. Nysgerrige kan tilmelde sig for udflugter til verdens største kobbermine Chuquicamata, som ligger ca. 20 km uden for byen. Andre områder er et besøg værd er San Pedro de Atacama er en smuk lille by et stykke syd-øst for Calama. Hertil kommer, vulkan Licancabur og den særlige Valley Valley of the Moon steder, skal ses.

El Loa International Airport er den største lufthavn i landet, og er beliggende ca. 6 km uden for Calama