Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Calama

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Calama inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Calama miniguide

Billeje Calama

Biludlejning Calama

Calama er en chilensk minedrift by beliggende i den nordlige del af Chile. Byen hører til regionen Antofagasta og ligger nær den chilenske kobberminer. Calama er beliggende i Atacama-ørkenen, verdens tørreste ørken, hvilket betyder, at den falder meget lidt nedbør i byen. Provincia de El Loa-provinsen, hvor Calama er hovedstaden og dens befolkning blev målt i 2007 til over 143 000 Río Loa er den længste flod i Chile og løber gennem Calama.

Mange af de attraktioner og seværdigheder uden for byen centrum af Calama. Nysgerrige kan tilmelde sig for udflugter til verdens største kobbermine Chuquicamata, som ligger ca. 20 km uden for byen. Andre områder er et besøg værd er San Pedro de Atacama er en smuk lille by et stykke syd-øst for Calama. Hertil kommer, vulkan Licancabur og den særlige Valley Valley of the Moon steder, skal ses.

El Loa International Airport er den største lufthavn i landet, og er beliggende ca. 6 km uden for Calama

Dansk