Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Puerto Montt

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Puerto Montt inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Puerto Montt miniguide

Billeje Puerto Montt
Biludlejning Puerto Montt

Puerto Montt er en havneby beliggende i den sydlige del af langstrakt Chile og er hovedstaden i regionen Los Lagos. Byen hører til provinsen Llanquihue og ligger på vestkysten som grænser op til Stillehavet. Puerto Montt fører ud i bugten ved seno Reloncaví hængende med Golfo de Ancud. Grundlagt i 1853 og bor nu ca 160 000 indbyggere i (2008).

Puerto Montt er kendetegnet ved kontraster. Det skaber et godt klima, frodige landskab, mens byen er beliggende i en fjord og omgivet af sneklædte tinder. På området er flere parker, herunder Alerce Andino National Park og Lahu Nadi Natural Park. Byen er kendt for den moderne marina og Puerto Angelmó er landets bedste og største marked for fisk og skaldyr. At lære om Puerto Montt’s historie kan besøge Plaza de Armas område eller historiske museum Juan Pablo II Municipal Museum.

El Tepual International Airport er beliggende ca. 10 km uden for Puerto Montt.