Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Puerto Montt

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Puerto Montt inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Puerto Montt miniguide

Billeje Puerto Montt

Biludlejning Puerto Montt

Puerto Montt er en havneby beliggende i den sydlige del af langstrakt Chile og er hovedstaden i regionen Los Lagos. Byen hører til provinsen Llanquihue og ligger på vestkysten som grænser op til Stillehavet. Puerto Montt fører ud i bugten ved seno Reloncaví hængende med Golfo de Ancud. Grundlagt i 1853 og bor nu ca 160 000 indbyggere i (2008).

Puerto Montt er kendetegnet ved kontraster. Det skaber et godt klima, frodige landskab, mens byen er beliggende i en fjord og omgivet af sneklædte tinder. På området er flere parker, herunder Alerce Andino National Park og Lahu Nadi Natural Park. Byen er kendt for den moderne marina og Puerto Angelmó er landets bedste og største marked for fisk og skaldyr. At lære om Puerto Montt’s historie kan besøge Plaza de Armas område eller historiske museum Juan Pablo II Municipal Museum.

El Tepual International Airport er beliggende ca. 10 km uden for Puerto Montt.

Dansk