Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Temuco

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Temuco inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Temuco miniguide

Billeje Temuco

Biludlejning Temuco – Foto: © Patanko

Temuco er en chilensk by beliggende i den sydlige del af landet, ca 270 km syd for Concepción. Byen ligger mellem Stillehavet mod vest og Andesbjergene mod øst, og floden Cautín løber gennem centrum. Temuco tilhører Araucanía region opkaldt efter Mapuche-indianernes sprog, og byen er dens kulturelle centrum. Temuco, grundlagt i 1881 og bor nu ca 240 000 indbyggere i (2008). Byområde har en befolkning på over 260, 000 (2002), hvilket gør området til det sydlige Chile næststørste.

Temuco er det rigtige sted at besøge, hvis du vil vide mere om Mapuche-indianerne, der er Chiles oprindelige befolkning. Her markedet, Mercado Municipal, hvor du kan købe traditionelle Mapuche varer. I den berømte ALEMANIA Avenue, herunder Museo Regional de la Araucanía om Mapuche-indianerne. Pablo Neruda National Railway Museum er dedikeret til den gamle damplokomotiver og opkaldt efter den kendte chilenske digter.

Maquehue Lufthavn er ca. 5 km uden for centrum og tilbyder indenrigsflyvninger.

Dansk