Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Temuco

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Temuco inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Temuco miniguide

Billeje Temuco
Biludlejning Temuco – Foto: © Patanko

Temuco er en chilensk by beliggende i den sydlige del af landet, ca 270 km syd for Concepción. Byen ligger mellem Stillehavet mod vest og Andesbjergene mod øst, og floden Cautín løber gennem centrum. Temuco tilhører Araucanía region opkaldt efter Mapuche-indianernes sprog, og byen er dens kulturelle centrum. Temuco, grundlagt i 1881 og bor nu ca 240 000 indbyggere i (2008). Byområde har en befolkning på over 260, 000 (2002), hvilket gør området til det sydlige Chile næststørste.

Temuco er det rigtige sted at besøge, hvis du vil vide mere om Mapuche-indianerne, der er Chiles oprindelige befolkning. Her markedet, Mercado Municipal, hvor du kan købe traditionelle Mapuche varer. I den berømte ALEMANIA Avenue, herunder Museo Regional de la Araucanía om Mapuche-indianerne. Pablo Neruda National Railway Museum er dedikeret til den gamle damplokomotiver og opkaldt efter den kendte chilenske digter.

Maquehue Lufthavn er ca. 5 km uden for centrum og tilbyder indenrigsflyvninger.