Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cottbus

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cottbus inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cottbus miniguide

Billeje Cottbus
Biludlejning Cottbus

Cottbus ligger i den østlige del af Tyskland, og hører til delstaten Brandenburg.Byen har 102.000 indbyggere og er beliggende ved floden Spree – ca. 20 km fra grænsen til Polen.

Cottbus har flere historiske seværdigheder, og et mangfoldigt kultur med mange museer og kunstgallerier. Cottbus er også en fremragende udstilling og kongres.

Den største turistattraktion er nok Altmarkt – Market Square i Old Town – hvis bygninger i området er generelt fra 1700 – og 1800-tallet. Der er rart cafeer og restauranter, samt   små specialbutikker.Pharmacy Museum i Old Town, mange besøgende og den rekonstruerede marked godt er en anden attraktion.

Andre seværdigheder i Cottbus er: Schloss (Castle) Branitz fra 1700-tallet med det smukke Royal Palace, “Art Museum Dieselkraftwerk Cottbus” – kunstsamling af malerier, skulpturer, grafik og fotos, byens lokale historie museum, Abbey fra den 1300’s, Tower “Spremberger Turm “fra 1200-tallet og teatret” Staatstheater Cottbus “fra 1908.

Byen har også smukke parker og rekreative områder, biograf, planetariet og Zoo.

Nærmeste internationale lufthavn Berlin Brandenburg Airport, der ligger 107 km vest for Cottbus.

Dresden Airport, der ligger 128 km syd for Cottbus, er også en mulighed.