Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cottbus

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cottbus inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cottbus miniguide

Billeje Cottbus

Biludlejning Cottbus

Cottbus ligger i den østlige del af Tyskland , og hører til delstaten Brandenburg.Byen har 102.000 indbyggere og er beliggende ved floden Spree – ca. 20 km fra grænsen til Polen.

Cottbus har flere historiske seværdigheder, og et mangfoldigt kultur med mange museer og kunstgallerier. Cottbus er også en fremragende udstilling og kongres.

Den største turistattraktion er nok Altmarkt – Market Square i Old Town – hvis bygninger i området er generelt fra 1700 – og 1800-tallet. Der er rart cafeer og restauranter, samt   små specialbutikker.Pharmacy Museum i Old Town, mange besøgende og den rekonstruerede marked godt er en anden attraktion.

Andre seværdigheder i Cottbus er: Schloss (Castle) Branitz fra 1700-tallet med det smukke Royal Palace, “Art Museum Dieselkraftwerk Cottbus” – kunstsamling af malerier, skulpturer, grafik og fotos, byens lokale historie museum, Abbey fra den 1300’s, Tower “Spremberger Turm “fra 1200-tallet og teatret” Staatstheater Cottbus “fra 1908.

Byen har også smukke parker og rekreative områder, biograf, planetariet og Zoo.

Nærmeste internationale lufthavn Berlin Brandenburg Airport , der ligger 107 km vest for Cottbus.

Dresden Airport , der ligger 128 km syd for Cottbus, er også en mulighed.

Dansk