Biludlejning Dresden Lufthavn

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Dresden Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dresden Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dresden Lufthavn miniguide

Billeje Dresden Lufthavn

Biludlejning Dresden Lufthavn

Dresden Airport (DRS), formelt kendt som Flughafen Dresden Klotzsche, er i Klorzsche 9 km nord for Dresden i Tyskland .Der er både bus og metro mellem lufthavnen og Dresden. Der er 4 biludlejning selskab i lufthavnen, er der Avis, Europcar og Hertz Sixt.

1.860.364 passagerer stoppet i lufthavnen i 2008. Den militære har spillet en vigtig rolle i Dresden lufthavn, er det både blevet brugt af nazisterne under 2 Krig og uddannelse for den sovjetiske Tiske hær. Air Berlin, der tjener mest destinationer fra Dresden,

Dresden Lufthavn har fem forskellige restauranter, barer og caféer. Det giver 8 forskellige butikker, fra supermarkeder til smykker butik og en skattefri. Andre faciliteter inkluderer massage stole, frisør, ATM, førstehjælp, babyrom, VIP-lounge og et stort konferencecenter. Der er ingen hoteller i lufthavnen.