Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Dresden Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dresden Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dresden Lufthavn miniguide

Billeje Dresden Lufthavn
Biludlejning Dresden Lufthavn

Dresden Airport (DRS), formelt kendt som Flughafen Dresden Klotzsche, er i Klorzsche 9 km nord for Dresden i Tyskland .Der er både bus og metro mellem lufthavnen og Dresden. Der er 4 biludlejning selskab i lufthavnen, er der Avis, Europcar og Hertz Sixt.

1.860.364 passagerer stoppet i lufthavnen i 2008. Den militære har spillet en vigtig rolle i Dresden lufthavn, er det både blevet brugt af nazisterne under 2 Krig og uddannelse for den sovjetiske Tiske hær. Air Berlin, der tjener mest destinationer fra Dresden,

Dresden Lufthavn har fem forskellige restauranter, barer og caféer. Det giver 8 forskellige butikker, fra supermarkeder til smykker butik og en skattefri. Andre faciliteter inkluderer massage stole, frisør, ATM, førstehjælp, babyrom, VIP-lounge og et stort konferencecenter. Der er ingen hoteller i lufthavnen.