Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dresden

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dresden inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dresden miniguide

Billeje Dresden

Biludlejning Dresden

Dresden ligger på begge sider af floden Elben i den østlige del af Tyskland – og den største by i staten Sachsen.Byen har 505.000 indbyggere (2008) og er en vigtig vej og jernbaneknudepunkt. Afstanden til den tjekkiske grænse er bare 47 km.

Dresden er en stor center for videnskab og forskning, og er også internationalt anerkendt som kunst, teater og musik by.

På den sydlige side af floden ligger den Altstadt – Old Town, hvor de fleste turistattraktioner ligger. Den berømte park Grosser Garten fra 1600-tallet er en stor turistattraktion og indeholder botaniske og zoologiske haver, udendørs scene, miniature jernbane og sø. Der er også ruinerne af slotshaven fra 1678 og en mosaik springvand.
På den nordlige side af floden er Neustadt – New Town, som er byens business-distriktet.

Zwinger Palace er en populær attraktion i Dresden. Slottet er oprindeligt fra 1700-tallet, og har pavilloner, gallerier, museer og kunstsamlinger.Andre turistattraktioner i byen: Opera bygning fra 1878, Desden Palace fra 1700-tallet, katedralen “Katolische Hofkirche” fra 1700-tallet og Frauenkirche med sine store forgyldte kuppel – oprindeligt fra 1700-tallet, men blev ødelagt under 2. World War II og ombygget i perioden 1993 til 2006.

Byens internationale lufthavn – Dresden Airport – ligger 10 km nord for centrum.

Dansk