Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Dresden

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dresden inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dresden miniguide

Billeje Dresden
Biludlejning Dresden

Dresden ligger på begge sider af floden Elben i den østlige del af Tyskland – og den største by i staten Sachsen.Byen har 505.000 indbyggere (2008) og er en vigtig vej og jernbaneknudepunkt. Afstanden til den tjekkiske grænse er bare 47 km.

Dresden er en stor center for videnskab og forskning, og er også internationalt anerkendt som kunst, teater og musik by.

På den sydlige side af floden ligger den Altstadt – Old Town, hvor de fleste turistattraktioner ligger. Den berømte park Grosser Garten fra 1600-tallet er en stor turistattraktion og indeholder botaniske og zoologiske haver, udendørs scene, miniature jernbane og sø. Der er også ruinerne af slotshaven fra 1678 og en mosaik springvand.
På den nordlige side af floden er Neustadt – New Town, som er byens business-distriktet.

Zwinger Palace er en populær attraktion i Dresden. Slottet er oprindeligt fra 1700-tallet, og har pavilloner, gallerier, museer og kunstsamlinger.Andre turistattraktioner i byen: Opera bygning fra 1878, Desden Palace fra 1700-tallet, katedralen “Katolische Hofkirche” fra 1700-tallet og Frauenkirche med sine store forgyldte kuppel – oprindeligt fra 1700-tallet, men blev ødelagt under 2. World War II og ombygget i perioden 1993 til 2006.

Byens internationale lufthavn – Dresden Airport – ligger 10 km nord for centrum.