Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Augsburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Augsburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Augsburg miniguide

Billeje Augsburg

Biludlejning Augsburg

Augsburg, som har ca. 264.000 indbyggere, ligger ved floden Lech i den sydlige del af den tyske delstat Bayern i Tyskland .Det blev grundlagt allerede i år 15 f.Kr.Kr. af kejser Augustus (der også er opkaldt efter). Senere havde byen en vigtig funktion i både den tysk-romerske kejserrige og reformationen, da det var her, at den tilståelse tilståelse, som dannede grundlag for den lutherske kirke, blev underskrevet (den Augsburg betegnelse, 1530).

Historien har gjort Augsburg en berømt kulturelle by og der er stadig mange steder, der lokker turister her – herunder den storslåede rådhuset fra 1615. Også den gamle fattige kvarter Fuggerei – etableret i 1516 som en af verdens første sociale boligbyggeri – er et populært turist attraktioner. Her komponist Wolfgang Amadeus Mozarts far blev født, og “Mozart Haus” er i dag et museum.

Andre meget besøgte attraktioner i Augsburg er 70 m høje tårn Perlachturm (med sin oprindelse i 900’s), klosteret i St. Ulrich und Afra og den berømte marionettetateret Augsburger Puppenkirche.

Nærmeste internationale lufthavn Munich Airport , ca. 70 km sydøst for Augsburg.

Dansk