Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Augsburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Augsburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Augsburg miniguide

Billeje Augsburg
Biludlejning Augsburg

Augsburg, som har ca. 264.000 indbyggere, ligger ved floden Lech i den sydlige del af den tyske delstat Bayern i Tyskland .Det blev grundlagt allerede i år 15 f.Kr.Kr. af kejser Augustus (der også er opkaldt efter). Senere havde byen en vigtig funktion i både den tysk-romerske kejserrige og reformationen, da det var her, at den tilståelse tilståelse, som dannede grundlag for den lutherske kirke, blev underskrevet (den Augsburg betegnelse, 1530).

Historien har gjort Augsburg en berømt kulturelle by og der er stadig mange steder, der lokker turister her – herunder den storslåede rådhuset fra 1615. Også den gamle fattige kvarter Fuggerei – etableret i 1516 som en af verdens første sociale boligbyggeri – er et populært turist attraktioner. Her komponist Wolfgang Amadeus Mozarts far blev født, og “Mozart Haus” er i dag et museum.

Andre meget besøgte attraktioner i Augsburg er 70 m høje tårn Perlachturm (med sin oprindelse i 900’s), klosteret i St. Ulrich und Afra og den berømte marionettetateret Augsburger Puppenkirche.

Nærmeste internationale lufthavn Munich Airport, ca. 70 km sydøst for Augsburg.