Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje München Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i München Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

München Lufthavn miniguide

Billeje München Lufthavn

Biludlejning München Lufthavn

München Franz Josef Strauss Airport (MUS) er placeret 28 km sydøst for München .Det kører både busser og tog mellem lufthavnen og München .De biludlejningsselskaber placeret på lufthavnen Hertx, Sixt, Budget, Europcar, National Alamo og Terstappen.

Omkring 35 millioner passagerer besøgte München Lufthavn i 2008. Det er det vigtigste knudepunkt for Lufthansa, Air Berlin og Ausburg Airlines. München har direkte fly til byer i de fleste kontinenter, herunder populære rejsemål som Alicante, Barcelona og Murcia .Lufthansa alene tjener 60 forskellige destinationer i hele verden. I 2009 modtog Skytrax pris for at være 2. bedste lufthavn i Europa og 5. bedste i verden.

München Airport har en meget godt udvalg af caféer, snackbarer, restauranter og butikker med mere end 130 butikker og 40 barer, caféer og restauranter. Andre faciliteter inkluderer en medicinsk center, apotek, tandlæge, legerum for børn, brusere, trådløs internet adgang, VIP lounge, posthus, bank, vaskeri service og et stort forretningscenter. Der er et hotel i lufthavnen kaldes Kempinski Hotel Airport München.

Dansk