Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje München Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i München Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

München Lufthavn miniguide

Billeje München Lufthavn
Biludlejning München Lufthavn

München Franz Josef Strauss Airport (MUS) er placeret 28 km sydøst for München .Det kører både busser og tog mellem lufthavnen og München .De biludlejningsselskaber placeret på lufthavnen Hertx, Sixt, Budget, Europcar, National Alamo og Terstappen.

Omkring 35 millioner passagerer besøgte München Lufthavn i 2008. Det er det vigtigste knudepunkt for Lufthansa, Air Berlin og Ausburg Airlines. München har direkte fly til byer i de fleste kontinenter, herunder populære rejsemål som Alicante, Barcelona og Murcia .Lufthansa alene tjener 60 forskellige destinationer i hele verden. I 2009 modtog Skytrax pris for at være 2. bedste lufthavn i Europa og 5. bedste i verden.

München Airport har en meget godt udvalg af caféer, snackbarer, restauranter og butikker med mere end 130 butikker og 40 barer, caféer og restauranter. Andre faciliteter inkluderer en medicinsk center, apotek, tandlæge, legerum for børn, brusere, trådløs internet adgang, VIP lounge, posthus, bank, vaskeri service og et stort forretningscenter. Der er et hotel i lufthavnen kaldes Kempinski Hotel Airport München.