Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Murcia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Murcia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Murcia miniguide

Billeje Murcia

Biludlejning Murcia

Murcia ligger på østkysten af Spanien i regionen med samme navn, lige ved floden Segura.Byen har 422.861 indbyggere (2007). Murcia blev grundlagt i år 825, og har mange historiske bygninger og kirker til at vise off. Selv Murica det meste lever af turisme, er det en forholdsvis rolig by at holde ferie i. Uanset årstiden vil du aldrig opleve masseturismen i byen. Det vigtigste punkt af interesse i midten, som også er en milepæl i Murcia, er den imponerende katedral i Santa Maria. Det blev bygget omkring 1400-tallet blev tårnet afsluttet i 1792. Katedralen er en blanding af flere stilarter, herunder Gotiske, renæssance og barok.

Old Town er også et besøg værd for sin charmerende smalle gader. Andre seværdigheder er Salzillo Museum med sine smukke skulpturer og en have på El Valle, som ligger på bakken bag centret.Udsigten fra toppen er utrolig smuk.
Der er mange smukke sandstrande i området. I bil tager det kun 30 min. at køre fra Murcia til en af de kystnære badeområder.

Den nærmeste lufthavn er Murcia-San Javier Lufthavn , 45 km. sydøst for centrum.
Alicante Airport bruges ofte af turister gå til Murcia.Længde fra Alicante til Murcia er ca 1 time.

Dansk