Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Murcia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Murcia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Murcia miniguide

Billeje Murcia
Biludlejning Murcia

Murcia ligger på østkysten af Spanien i regionen med samme navn, lige ved floden Segura.Byen har 422.861 indbyggere (2007). Murcia blev grundlagt i år 825, og har mange historiske bygninger og kirker til at vise off. Selv Murica det meste lever af turisme, er det en forholdsvis rolig by at holde ferie i. Uanset årstiden vil du aldrig opleve masseturismen i byen. Det vigtigste punkt af interesse i midten, som også er en milepæl i Murcia, er den imponerende katedral i Santa Maria. Det blev bygget omkring 1400-tallet blev tårnet afsluttet i 1792. Katedralen er en blanding af flere stilarter, herunder Gotiske, renæssance og barok.

Old Town er også et besøg værd for sin charmerende smalle gader. Andre seværdigheder er Salzillo Museum med sine smukke skulpturer og en have på El Valle, som ligger på bakken bag centret.Udsigten fra toppen er utrolig smuk.
Der er mange smukke sandstrande i området. I bil tager det kun 30 min. at køre fra Murcia til en af de kystnære badeområder.

Den nærmeste lufthavn er Murcia-San Javier Lufthavn, 45 km. sydøst for centrum.
Alicante Airport bruges ofte af turister gå til Murcia.Længde fra Alicante til Murcia er ca 1 time.