Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Murcia Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Murcia Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Murcia Lufthavn miniguide

Billeje Murcia Lufthavn
Biludlejning Murcia Lufthavn

Murcia-San Javier Airport (MJV) ligger 45 km sydøst for Murcia og 3 km fra San Javier. Der er busser fra lufthavnen til Murcia, men det har kun nogle få afgange dagligt.De biludlejningsselskaber repræsenteret på lufthavnen er Auriga Crown, Centauro, Goldcar udlejning, Avis, Europcar og Sol marts

1.645.886 passagerer standsede ved Murcia Lufthavn i 2006. Der er direkte adgang til omkring 20 forskellige destinationer i Europa. Det er primært lavprisselskaber som EasyJet og Jet2.com betjener lufthavnen, og takket være dem, at besøget er steget i de seneste år.

Udvælgelsen af butikker, barer, caféer og restauranter er begrænset i Murcia Lufthavn. De leverede faciliteter er ATM og legeplads for børn. Det nærmeste hotel kaldet Hotel 525 ligger 3,5 km fra lufthavnen.