Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Murcia Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Murcia Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Murcia Lufthavn miniguide

Billeje Murcia Lufthavn

Biludlejning Murcia Lufthavn

Murcia-San Javier Airport (MJV) ligger 45 km sydøst for Murcia og 3 km fra San Javier. Der er busser fra lufthavnen til Murcia , men det har kun nogle få afgange dagligt.De biludlejningsselskaber repræsenteret på lufthavnen er Auriga Crown, Centauro, Goldcar udlejning, Avis, Europcar og Sol marts

1.645.886 passagerer standsede ved Murcia Lufthavn i 2006. Der er direkte adgang til omkring 20 forskellige destinationer i Europa. Det er primært lavprisselskaber som EasyJet og Jet2.com betjener lufthavnen, og takket være dem, at besøget er steget i de seneste år.

Udvælgelsen af butikker, barer, caféer og restauranter er begrænset i Murcia Lufthavn. De leverede faciliteter er ATM og legeplads for børn. Det nærmeste hotel kaldet Hotel 525 ligger 3,5 km fra lufthavnen.

Dansk