Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lübeck

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lübeck inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lübeck miniguide

Billeje Lübeck
Biludlejning Lübeck

Hansestad Lübeck er beliggende i det nordlige Tyskland – nemlig Østersøen, ca. For 65 km nordøst for Hamborg .Lübeck har omkring 211.000 indbyggere (2008), og er den næststørste by i delstaten Schleswig-Holstein.

Lübeck kaldes ofte “byen af de syv tårne”, fordi byens syv gamle kirketårn dominerer skyline.

Old Town er beliggende på en bakke mellem floderne Trave og Wakenitz – som løber ud i Østersøen 15 km længere mod nord, på Travemünde. Old Town er opført på UNESCO’s World Heritage List, og er kendt for sin smukke middelalderlige arkitektur.

Blandt de største turistattraktioner i Lübecks St. Mary’s Church (bygget i perioden 1250 til 1350), Burgkloster fra 1229 – med sin lokale historie museum, St. Peter’s Basilica – oprindeligt fra 1400-tallet – med sine 108 meter høje tårn af St. Anne – tidligere kloster stammer fra 1502 – som i dag huser et museum for kunst og kulturhistorie, Lübeck Domkirke fra 1247, City Hall fra 1250 og byporten “Holstentor” fra 1478Havnen er en byhistorisk museum.

I en forstad til Travemünde Lübeck er vigtig havn, og der har færgeforbindelser til også at omfatteSkandinavien, Rusland og Baltikum.Travemünde er også en berømt turist stedet i sommer – med god svømning og smukke sandstrande.

Lufthavn Lübeck Lufthavn ligger 8 km syd for centrum.