Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lübeck

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lübeck inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lübeck miniguide

Billeje Lübeck

Biludlejning Lübeck

Hansestad Lübeck er beliggende i det nordlige Tyskland – nemlig Østersøen, ca. For 65 km nordøst for Hamborg .Lübeck har omkring 211.000 indbyggere (2008), og er den næststørste by i delstaten Schleswig-Holstein.

Lübeck kaldes ofte “byen af de syv tårne”, fordi byens syv gamle kirketårn dominerer skyline.

Old Town er beliggende på en bakke mellem floderne Trave og Wakenitz – som løber ud i Østersøen 15 km længere mod nord, på Travemünde. Old Town er opført på UNESCO’s World Heritage List, og er kendt for sin smukke middelalderlige arkitektur.

Blandt de største turistattraktioner i Lübecks St. Mary’s Church (bygget i perioden 1250 til 1350), Burgkloster fra 1229 – med sin lokale historie museum, St. Peter’s Basilica – oprindeligt fra 1400-tallet – med sine 108 meter høje tårn af St. Anne – tidligere kloster stammer fra 1502 – som i dag huser et museum for kunst og kulturhistorie, Lübeck Domkirke fra 1247, City Hall fra 1250 og byporten “Holstentor” fra 1478Havnen er en byhistorisk museum.

I en forstad til Travemünde Lübeck er vigtig havn, og der har færgeforbindelser til også at omfatteSkandinavien, Rusland og Baltikum.Travemünde er også en berømt turist stedet i sommer – med god svømning og smukke sandstrande.

Lufthavn Lübeck Lufthavn ligger 8 km syd for centrum.

Dansk