Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lübeck Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lübeck Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lübeck Lufthavn miniguide

Billeje Lübeck Lufthavn

Biludlejning Lübeck Lufthavn

Blankensee Lübeck Lufthavn (LBC) ligger 4,6 km syd for Lübeck og 54 km nordøst for Hamborg .Der er busser mellem lufthavnen og Lübeck Lufthavn og en ny jernbanestation ligger 300 m fra lufthavnen.

Hertz og Six er biludlejningsselskaber at leje biler i lufthavnen. 697.559 passagerer besøgte Lubeck Airport i 2009. Fra Leipzig, en rejse til 11 forskellige byer rundt om i Europa, er det Ryanair og Wizz Air, der tjener de fleste destinationer. Lufthavnen er fra 1917.

Lübeck Lufthavn har en, en cafe og et par butikker. Andre faciliteter omfatter business center, legeplads, ATM. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk