Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lübeck Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lübeck Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lübeck Lufthavn miniguide

Billeje Lübeck Lufthavn
Biludlejning Lübeck Lufthavn

Blankensee Lübeck Lufthavn (LBC) ligger 4,6 km syd for Lübeck og 54 km nordøst for Hamborg .Der er busser mellem lufthavnen og Lübeck Lufthavn og en ny jernbanestation ligger 300 m fra lufthavnen.

Hertz og Six er biludlejningsselskaber at leje biler i lufthavnen. 697.559 passagerer besøgte Lubeck Airport i 2009. Fra Leipzig, en rejse til 11 forskellige byer rundt om i Europa, er det Ryanair og Wizz Air, der tjener de fleste destinationer. Lufthavnen er fra 1917.

Lübeck Lufthavn har en, en cafe og et par butikker. Andre faciliteter omfatter business center, legeplads, ATM. Der er ingen hoteller i lufthavnen.