Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bocholt

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bocholt inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bocholt miniguide

Billeje Bocholt

Biludlejning Bocholt

Bocholt er beliggende i regionen Borken i nordvestlige tyske delstat Nordrhein-Westfalen – kun 4 km fra hollandske grænse.Byen, der fik sin handelsrettigheder i 1222 har ca. 75.000 indbyggere.

Bocholt er primært kendt som en industriby – indtil de sidste par år, tekstilindustri, der har været byens økonomiske “motor”. En af attraktionerne er, ja, Das Textilmuseum Bocholt. Der er også også en mere generel håndværk museum i byen.

Af arkitektoniske seværdigheder skal især sengotisk kirke St. Agneskapelle og St. Georg-Kirche nævnt (både bygget i 1400-tallet). Den mest berømte profane bygning er den gamle rådhus i den hollandske renæssancestil fra 1620’s. Det er nu erstattet af en ny, moderne hal – og derfor mest repræsentative funktioner, ud over at det er den mest besøgte turistattraktion i Bocholt historiske centrum.

Den nærmeste lufthavn er Lufthavn Weeze (Niederrhein Flughafen), ca. 42 km sydvest for Bocholt.

Dansk