Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bocholt

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bocholt inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bocholt miniguide

Billeje Bocholt
Biludlejning Bocholt

Bocholt er beliggende i regionen Borken i nordvestlige tyske delstat Nordrhein-Westfalen – kun 4 km fra hollandske grænse.Byen, der fik sin handelsrettigheder i 1222 har ca. 75.000 indbyggere.

Bocholt er primært kendt som en industriby – indtil de sidste par år, tekstilindustri, der har været byens økonomiske “motor”. En af attraktionerne er, ja, Das Textilmuseum Bocholt. Der er også også en mere generel håndværk museum i byen.

Af arkitektoniske seværdigheder skal især sengotisk kirke St. Agneskapelle og St. Georg-Kirche nævnt (både bygget i 1400-tallet). Den mest berømte profane bygning er den gamle rådhus i den hollandske renæssancestil fra 1620’s. Det er nu erstattet af en ny, moderne hal – og derfor mest repræsentative funktioner, ud over at det er den mest besøgte turistattraktion i Bocholt historiske centrum.

Den nærmeste lufthavn er Lufthavn Weeze (Niederrhein Flughafen), ca. 42 km sydvest for Bocholt.