Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hamm

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hamm inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hamm miniguide

Billeje Hamm
Biludlejning Hamm

Hamm er beliggende i den vestlige del af Tyskland, i nærheden af floden Lippe, og har ca 184.000 indbyggere (2008).Byen hører Nordrhein-Westfalen, som ligger i den østlige udkant af Ruhr-området.

Hamm er en vigtig jernbaneknudepunkt, og både mine-og stålindustrien er vigtige industrier.
Byens mest berømte bygning er den “Glass elefant” i Maximillan Park. De 35 meter høje bygning rummer en tropehus, der er en stor turistattraktion.

Andre turistattraktioner i byen er Pauls Kirke i gotisk stil fra 1275, den katolske St. Agnes kirken fra 1515, Gustav Lübcke Museum (med kunstværker fra 1900-tallet, samt en samling af ægyptisk kunst), det kongelige palads Heessen (oprindeligt fra 1200-tallet) “Mark Burg” (en fæstning i 1198), Hamm zoo (zoo, som også indeholder en naturhistoriske museum), Sri Kamadchi Ampal (en af Europas største hinduistiske templer, bygget i 2002) – samt jernbanen museum, hvor besøgende kan rejse med en historiske damptog.

Hamm har også gode indkøbsmuligheder. Der er mange butikker, varehuse og indkøbscentre – og byen er vært for flere årlige festivaler.

Hamm er beliggende lige på motorvej (Autobahn) A44 – mellem A1 og A2.

Den nærmeste lufthavn er Dortmund Airport , der ligger 32 km sydvest for Hamm.