Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hamm

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hamm inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hamm miniguide

Billeje Hamm

Biludlejning Hamm

Hamm er beliggende i den vestlige del af Tyskland , i nærheden af floden Lippe, og har ca 184.000 indbyggere (2008).Byen hører Nordrhein-Westfalen, som ligger i den østlige udkant af Ruhr-området.

Hamm er en vigtig jernbaneknudepunkt, og både mine-og stålindustrien er vigtige industrier.
Byens mest berømte bygning er den “Glass elefant” i Maximillan Park. De 35 meter høje bygning rummer en tropehus, der er en stor turistattraktion.

Andre turistattraktioner i byen er Pauls Kirke i gotisk stil fra 1275, den katolske St. Agnes kirken fra 1515, Gustav Lübcke Museum (med kunstværker fra 1900-tallet, samt en samling af ægyptisk kunst), det kongelige palads Heessen (oprindeligt fra 1200-tallet) “Mark Burg” (en fæstning i 1198), Hamm zoo (zoo, som også indeholder en naturhistoriske museum), Sri Kamadchi Ampal (en af Europas største hinduistiske templer, bygget i 2002) – samt jernbanen museum, hvor besøgende kan rejse med en historiske damptog.

Hamm har også gode indkøbsmuligheder. Der er mange butikker, varehuse og indkøbscentre – og byen er vært for flere årlige festivaler.

Hamm er beliggende lige på motorvej (Autobahn) A44 – mellem A1 og A2.

Den nærmeste lufthavn er Dortmund Airport , der ligger 32 km sydvest for Hamm.

Dansk