Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Wolfsburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wolfsburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wolfsburg miniguide

Billeje Wolfsburg

Biludlejning Wolfsburg

Wolfsburg, med ca. 120.000 indbyggere (2008), er beliggende øst for den nordvestlige tyske delstat Niedersachsen. I modsætning til de fleste andre byer i ../tyskland/”>Tyskland er meget “unge”.Den omstændighed, blev grundlagt så sent som 1938 – under Adolf Hitlers nazi-styre, som et levende område for de ansatte i den nyetablerede Volkswagen fabrikken. Oprindeligt byens navn Stadt des kdf Wagens, men det blev ændret til Wolfsburg i 1946 – en opfordring til en nærliggende renæssanceslot.

Og netop Schloss Wolfsburg, med en historie som går tilbage til begyndelsen af 1300’s, er en af byens førende attraktioner. Men der er også nogle ældre arkitektur, som stammer fra en periode på flere hundrede år før byen blev til – blandt andet Burg Neuhaus (fra omkring år 1400) og Schloss Fallersleben (1551).

Ellers er det naturligt nok, moderne arkitektur, der kendetegner byen. Her især Alvar-Aalto-Kulturhaus (1962) nævnt – designet af og opkaldt efter den verdensberømte finske arkitekt Alvar Aalto. The Wolfsburg Theater bygning opført i 1973, er en monumental eksempel på modernistisk arkitektur.

Blandt de mange museer er naturligt til at nævne Die Autostadt, som både er det museum og en forlystelsespark i tilknytning til Volkswagen-koncernen.

Ellers Wolfsburg kendt som en festival, hvor nogle af de vigtigste årlige Listings er den internationale danse festival Movement (april / maj), udendørs koncerter Jazz ‘n’ Mere (juli / august), Gourmet Festival (august / september) og et stort marked for håndværk i oktober.

Nærmeste internationale lufthavn ../tyskland/hannover-lufthavn/”>Hannover-Langenhagen lufthavn , som ligger 90 km øst for Wolfsburg.

Dansk