Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Wolfsburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wolfsburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wolfsburg miniguide

Billeje Wolfsburg
Biludlejning Wolfsburg

Wolfsburg, med ca. 120.000 indbyggere (2008), er beliggende øst for den nordvestlige tyske delstat Niedersachsen. I modsætning til de fleste andre byer i ../tyskland/”>Tyskland er meget “unge”.Den omstændighed, blev grundlagt så sent som 1938 – under Adolf Hitlers nazi-styre, som et levende område for de ansatte i den nyetablerede Volkswagen fabrikken. Oprindeligt byens navn Stadt des kdf Wagens, men det blev ændret til Wolfsburg i 1946 – en opfordring til en nærliggende renæssanceslot.

Og netop Schloss Wolfsburg, med en historie som går tilbage til begyndelsen af 1300’s, er en af byens førende attraktioner. Men der er også nogle ældre arkitektur, som stammer fra en periode på flere hundrede år før byen blev til – blandt andet Burg Neuhaus (fra omkring år 1400) og Schloss Fallersleben (1551).

Ellers er det naturligt nok, moderne arkitektur, der kendetegner byen. Her især Alvar-Aalto-Kulturhaus (1962) nævnt – designet af og opkaldt efter den verdensberømte finske arkitekt Alvar Aalto. The Wolfsburg Theater bygning opført i 1973, er en monumental eksempel på modernistisk arkitektur.

Blandt de mange museer er naturligt til at nævne Die Autostadt, som både er det museum og en forlystelsespark i tilknytning til Volkswagen-koncernen.

Ellers Wolfsburg kendt som en festival, hvor nogle af de vigtigste årlige Listings er den internationale danse festival Movement (april / maj), udendørs koncerter Jazz ‘n’ Mere (juli / august), Gourmet Festival (august / september) og et stort marked for håndværk i oktober.

Nærmeste internationale lufthavn ../tyskland/hannover-lufthavn/”>Hannover-Langenhagen lufthavn, som ligger 90 km øst for Wolfsburg.