Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kassel

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kassel inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kassel miniguide

Billeje Kassel

Biludlejning Kassel

Kassel ligger i den centrale del af Tyskland , ved floden Fulda, og tilhører staten Hessen.Byen har omkring 200.000 indbyggere (2008) og er en vigtig kulturel center for regionen.

Kassel er kendt for sine internationale kunstudstilling “Documenta, der afholdes hver 5 år. Udstillingen fokuserer på moderne kunst, og vil blive afholdt næste gang i 2012.

Byen har flere populære attraktioner, herunder Martin’s Church fra 1330’s (byens største kirke), Friedericianum Art Museum, The Brothers Grimm Museum, den tyske tab af museet, Hessischer Landes Museum – City Museum og lokalhistorisk udstilling fra middelalderen til nutiden.

Wilhelmshöhe Berg Park er en anden stor turistattraktion i Kassel. Dette er et stort bjerg park, der også omfatter “Schloss Wilhelmshöhe” fra 1786. Slottet (med maleri udstillinger af gamle mestre som Rembrandt og Rubens og andre) er åben for offentligheden. Parken indeholder også byens vartegn – den Statue af Hercules – er på toppen af bjerget. Statuen er lavet af kobber og blev afsluttet i 1701.

Ellers park Karl Får på Fulda-floden er et besøg værd. Parken er fra 1500-tallet, og er kendt for sin “Orangeriet” – oprindeligt fra 1710 – med Planetariet og en lille botaniske have.

Den nærmeste internationale lufthavn er Hannover Airport , der ligger 179 km nord for Kassel.

Dansk