Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kassel

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kassel inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kassel miniguide

Billeje Kassel
Biludlejning Kassel

Kassel ligger i den centrale del af Tyskland, ved floden Fulda, og tilhører staten Hessen.Byen har omkring 200.000 indbyggere (2008) og er en vigtig kulturel center for regionen.

Kassel er kendt for sine internationale kunstudstilling “Documenta, der afholdes hver 5 år. Udstillingen fokuserer på moderne kunst, og vil blive afholdt næste gang i 2012.

Byen har flere populære attraktioner, herunder Martin’s Church fra 1330’s (byens største kirke), Friedericianum Art Museum, The Brothers Grimm Museum, den tyske tab af museet, Hessischer Landes Museum – City Museum og lokalhistorisk udstilling fra middelalderen til nutiden.

Wilhelmshöhe Berg Park er en anden stor turistattraktion i Kassel. Dette er et stort bjerg park, der også omfatter “Schloss Wilhelmshöhe” fra 1786. Slottet (med maleri udstillinger af gamle mestre som Rembrandt og Rubens og andre) er åben for offentligheden. Parken indeholder også byens vartegn – den Statue af Hercules – er på toppen af bjerget. Statuen er lavet af kobber og blev afsluttet i 1701.

Ellers park Karl Får på Fulda-floden er et besøg værd. Parken er fra 1500-tallet, og er kendt for sin “Orangeriet” – oprindeligt fra 1710 – med Planetariet og en lille botaniske have.

Den nærmeste internationale lufthavn er Hannover Airport, der ligger 179 km nord for Kassel.