Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Emden

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Emden inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Emden miniguide

Billeje Emden

Biludlejning Emden

Emden er en by med ca. 52.000 indbyggere, beliggende hvor floden Ems har sit udløb i Nordsøen. Geografisk byen tilhører regionen Ostfriesland i Niedersachsen.

Byen kan føre sin historie tilbage til 700’s – og siden slutningen af 1800-tallet, da Dortmund-Ems-kanalen blev åbnet, har Emden været den væsentligste udskibningshavn for de industrielle virksomheder i Ruhr-området. Der er kun få historiske bygninger at se i Emden, som forårsagede det meste af byen blev ødelagt under 2. World War II. Rebuilding afholdt indtil slutningen af 1960’erne.

Emdens mest berømte attraktion er de store, moderne Kunsthalle. En anden kulturel bygninger, der vækker interesse blandt mange, koncertsalen Nordseehalle. Ellers byens gamle vigtigste kirke – Die Grosse Kirche – nævnt. Det blev offer for allierede bombardementer af Tyskland i den sidste fase af de 2 World War II, men blev delvist genopbygget.Det har imidlertid ikke haft en funktion som kirke i efterkrigstidens periode. I dag er det huse en af Tysklands største teologiske biblioteker – John-a-Lasco Bibliothek. Også Emdens monumental hal lytte til seværdigheder. Det var oprindeligt bygget i 1575 – men blev genåbnet i 1962 efter en omfattende genopbygning / restaurering.

De regionale lufthavn Emden Airport ligger 5 km nordøst for centrum.

Dansk