Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Emden

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Emden inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Emden miniguide

Billeje Emden
Biludlejning Emden

Emden er en by med ca. 52.000 indbyggere, beliggende hvor floden Ems har sit udløb i Nordsøen. Geografisk byen tilhører regionen Ostfriesland i Niedersachsen.

Byen kan føre sin historie tilbage til 700’s – og siden slutningen af 1800-tallet, da Dortmund-Ems-kanalen blev åbnet, har Emden været den væsentligste udskibningshavn for de industrielle virksomheder i Ruhr-området. Der er kun få historiske bygninger at se i Emden, som forårsagede det meste af byen blev ødelagt under 2. World War II. Rebuilding afholdt indtil slutningen af 1960’erne.

Emdens mest berømte attraktion er de store, moderne Kunsthalle. En anden kulturel bygninger, der vækker interesse blandt mange, koncertsalen Nordseehalle. Ellers byens gamle vigtigste kirke – Die Grosse Kirche – nævnt. Det blev offer for allierede bombardementer af Tyskland i den sidste fase af de 2 World War II, men blev delvist genopbygget.Det har imidlertid ikke haft en funktion som kirke i efterkrigstidens periode. I dag er det huse en af Tysklands største teologiske biblioteker – John-a-Lasco Bibliothek. Også Emdens monumental hal lytte til seværdigheder. Det var oprindeligt bygget i 1575 – men blev genåbnet i 1962 efter en omfattende genopbygning / restaurering.

De regionale lufthavn Emden Airport ligger 5 km nordøst for centrum.