Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Suhl

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Suhl inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Suhl miniguide

Billeje Suhl
Biludlejning Suhl – Foto: © Mazbln

Suhl er beliggende i delstaten Thüringen – hjertet af ../tyskland/”>Tyskland – og har ca.45.000 indbyggere (2008). Byen, der fik sin handel rettigheder i 1527, var længe primært kendt for sin produktion af våben – især kanoner.

En af de mest populære attraktioner er naturligvis en våben museum. Det holder en del af den historiske bygning Maltzhaus (opført i 1663), dels i en moderne bygningskompleks. Og i de store, moderne Congress Center Suhl finde en interessant bil museum. Her vil der også større teater og koncerter.

Blandt de historiske bygninger har meget få af de store kirker er nævnt – bl.a. St. Marienkirche (ca. 1490),   Pfarrkirche St. Ulrich (1503) og Gottessackenkirche (1555).En attraktion af en anden art kan findes lige uden for byen – Biospärereservat Vessertal-Thüringer Wald, som er et eksempel på en særlig type fredet område, der er under beskyttelse af UNESCO.

Ellers Suhl kendt for to store begivenheder, der finder sted her hver sommer: Den alternative rock festival “Last Summer Open Air” og kultur festival “Provinzschrei.

Den nærmeste lufthavn er ../tyskland/erfurt-lufthavn/”>Erfurt Airport, som ligger ca. 45 km nordøst for Suhl.