Biludlejning Suhl

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Suhl

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Suhl inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Suhl miniguide

Billeje Suhl

Biludlejning Suhl – Foto: © Mazbln

Suhl er beliggende i delstaten Thüringen – hjertet af ../tyskland/”>Tyskland – og har ca.45.000 indbyggere (2008). Byen, der fik sin handel rettigheder i 1527, var længe primært kendt for sin produktion af våben – især kanoner.

En af de mest populære attraktioner er naturligvis en våben museum. Det holder en del af den historiske bygning Maltzhaus (opført i 1663), dels i en moderne bygningskompleks. Og i de store, moderne Congress Center Suhl finde en interessant bil museum. Her vil der også større teater og koncerter.

Blandt de historiske bygninger har meget få af de store kirker er nævnt – bl.a. St. Marienkirche (ca. 1490),   Pfarrkirche St. Ulrich (1503) og Gottessackenkirche (1555).En attraktion af en anden art kan findes lige uden for byen – Biospärereservat Vessertal-Thüringer Wald, som er et eksempel på en særlig type fredet område, der er under beskyttelse af UNESCO.

Ellers Suhl kendt for to store begivenheder, der finder sted her hver sommer: Den alternative rock festival “Last Summer Open Air” og kultur festival “Provinzschrei.

Den nærmeste lufthavn er ../tyskland/erfurt-lufthavn/”>Erfurt Airport , som ligger ca. 45 km nordøst for Suhl.