Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Leverkusen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Leverkusen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Leverkusen miniguide

Billeje Leverkusen
Biludlejning Leverkusen

Leverkusen ligger i den vestlige del af Tyskland, ved floden Rhinen, og tilhører staten Nordrhein-Westfalen.Den har 161.300 indbyggere (2008), og er en del af den såkaldte byregionerne Rhein-Ruhr.

Leverkusen er et par mil øst for grænsen til Holland og Belgien, og lidt syd på den anden side af Rhinen kan du finde de større tyske by Köln.

Leverkusen er måske bedst kendt for sin store kemiske og farmaceutiske industri (Bayer AG). “Bayer Cross” er en attraktion i byen – et af verdens største neonskilt eller logo – lavet for virksomheden Bayer.

En meget synlig milepæl i Leverkusen er de 72 meter høje vandtårn og observation dæk fra 1978. Her kan besøgende få en fantastisk panoramaudsigt over byen og omegn.

I udkanten af byen er en anden attraktion, nemlig det japanske have, som blev designet af Carl Duisburg i 1923. Stedet er en oase af ro og skønhed, og betragtes som en af landets ti mest smukke haver. Den Japanske Have er åben hele året for offentligheden, og består af sådanne stier, damme, vandfald, broer, te, templer og drager.

Også Schloss Morsbroich – en smuk borg fra 1775 – er en populær turistattraktion. Slottet huser et museum for moderne kunst, med over 400 malerier og skulpturer. Udendørs kan du besøge den smukke park.

Den nærmeste lufthavn er Cologne – Bonn Airport, som ligger 30 km syd for Leverkusen