Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Leverkusen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Leverkusen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Leverkusen miniguide

Billeje Leverkusen

Biludlejning Leverkusen

Leverkusen ligger i den vestlige del af Tyskland , ved floden Rhinen, og tilhører staten Nordrhein-Westfalen.Den har 161.300 indbyggere (2008), og er en del af den såkaldte byregionerne Rhein-Ruhr.

Leverkusen er et par mil øst for grænsen til Holland og Belgien , og lidt syd på den anden side af Rhinen kan du finde de større tyske by Köln.

Leverkusen er måske bedst kendt for sin store kemiske og farmaceutiske industri (Bayer AG). “Bayer Cross” er en attraktion i byen – et af verdens største neonskilt eller logo – lavet for virksomheden Bayer.

En meget synlig milepæl i Leverkusen er de 72 meter høje vandtårn og observation dæk fra 1978. Her kan besøgende få en fantastisk panoramaudsigt over byen og omegn.

I udkanten af byen er en anden attraktion, nemlig det japanske have, som blev designet af Carl Duisburg i 1923. Stedet er en oase af ro og skønhed, og betragtes som en af landets ti mest smukke haver. Den Japanske Have er åben hele året for offentligheden, og består af sådanne stier, damme, vandfald, broer, te, templer og drager.

Også Schloss Morsbroich – en smuk borg fra 1775 – er en populær turistattraktion. Slottet huser et museum for moderne kunst, med over 400 malerier og skulpturer. Udendørs kan du besøge den smukke park.

Den nærmeste lufthavn er Cologne – Bonn Airport, som ligger 30 km syd for Leverkusen

Dansk