Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Flensburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Flensburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Flensburg miniguide

Billeje Flensburg
Biludlejning Flensburg

Der er mange gode muligheder for at opleve Flensburg fra flere forskellige kanter. Med billeje bliver der endnu bedre muligheder for at udforske byen – men også de omkringliggende områder. Det er nemt at komme til og fra byen, og den summer af liv og glade dage. Både unge og gamle kan have stor glæde af at besøge denne skønne og samtidig unikke by i det nordlige Tyskland. Her er det er nemt at finde mange gode oplevelser.

Guide til Flensburg

Noget af det bedste ved Flensburg er den unikke måde, som byen er bygget op på. Fra tid til anden er der rigtig mange spændende markeder både i og omkring byen, og de er helt sikkert værd at besøge. Man kan finde en kalender over Flensburg og holde øje med, hvornår de finder sted. Også strøget er en seværdighed i sig selv, og her er rigtig mange gode og unikke shoppingmuligheder. Der er også mange gode spisesteder i byen, og der er noget for enhver smag, uanset hvem man er.

Flensburg er også kendt for den ualmindelig spændende havn, der ligger lige ved byen. Flensburg er nemlig en havneby, og man kan få stor glæde ud af at besøge havnen. Det tager ikke ret lang tid at gå fra havnen og ind til bymidten, mens det omvendte er lige så nemt. Der er mange ting, som man kan udforske både i og omkring byen – og der er heller ikke ret langt til Danmark herfra (fx 34 km til Aabenraa). Man kan også sagtens køre et smut til Hamburg herfra, som dog ligger lidt længere væk (161 km).

  • Gode og unikke shoppingmuligheder
  • En skøn havn

Noget af det, der er kendetegnende ved Flensburg er, at det er en rigtig stor og spændende by. Byen ligger i Nordtyskland, men der er efterhånden også ret mange danskere bosat i byen. Det har naturligvis sine årsager. Ikke mindst så er byen meget charmerende, men den har også en helt særlig stemning, der er værd at opleve. Det gode ved Flensburg er også, at man kan få mange prisbillige varer, og det gør det også meget attraktivt at besøge denne by, der ligger lige ved havet på den nordtyske østkyst.

Flensburg er også kendt for at have nogle utrolig spændende museer. Her kan man gå på opdagelse og opleve alverdens kunst. Der er noget for mange forskellige smage, og man kan med sikkerhed finde en stil, som man godt kan lide. Flensburg er også en by, der er kendt for god kvalitet. Hvis man gerne vil besøge en nærliggende by, så kan man køre en tur over grænsen til Danmark og besøge Aabenraa. Her er også rigtig mange gode oplevelser i vente, og naturen er absolut helt skøn og unik.

Udforsk området med din lejebil

Man kommer ikke uden om, at Flensburg er endnu mere spændende at opleve i bil. Byen er forholdsvis stor, og hvis man gerne vil opleve det hele, så skal man sørge for at have en bil til rådighed. Det gør, at man nemt kommer rundt, og at man samtidig kan få set alle dele af byen. Hvis man gerne vil opleve noget uden for Flensburg, så kan man køre til Aabenraa i Danmark. Det er en by, der ligger under 45 minutters kørsel nordpå. Det er turen værd, for her er der bl.a. også skønne spisesteder.

Har man mod på at køre lidt længere, så kan man starte bilen og sætte kurs sydpå mod Hamburg. Byen er som nok bekendt en af Tysklands største byer, og man finder derfor også her noget for enhver smag. Hamburg er kendt for rigtig mange ting – ikke mindst for de mange bydele, der er et besøg værd. Her er mange forskellige stemninger og forskellige oplevelser, og man kan være sikker på, at der altid er noget for enhver smag. Også når det kommer til mad, shopping og underholdning er Hamburg fremragende.

Flensburg er bestemt et besøg værd, og det er en by, der med sikkerhed kræver mere end blot en enkelt dag. Så får man nemlig alt det bedste med. Man kan hurtigt få mange timer til at gå med at shoppe eller besøge de mange spændende museer. Flensburg er dog også en by, der byder på meget mere end blot dette – og det er bare at udforske det.

Når man er i bil, så kan man komme vidt omkring. I nærheden af Flensburg ligger også Husum (47 km væk), og det er en by, der bestemt er et besøg værd. Det er også endnu en by, der er velkendt for sine spændende markeder, og det er uanset, hvornår på året det er. Her skal man igen blot holde øje med en kalender, der fortæller noget om, hvad der sker hvornår. I Husum er der også fine og gode muligheder for shopping og ikke mindst for at få en god portion mad.

Lufthavn

Ca. 7 km uden for Flensburg ligger Flensburg Lufthavn. Her er det ideelt at ankomme, og det er en lufthavn, der er forholdsvis stor. Her kan man finde alt, hvad hjertet begærer. Man kan bl.a. leje en bil, og det kan man hos eksempelvis Hertz, Sixt eller Avis. Her er gode løsninger, og man kan leje en bil, som man kan bruge i det nødvendige antal dage for rimelige penge.

Når man har lejet en bil, så er det nemt at komme vidt omkring. Når man bor i Flensburg, så er der mange, der kører til nærliggende byer. Det er ideelt at køre til Danmark, og der er kun ca. 11 km til grænsen. Man kan også køre sydover og besøge andre byer i Tyskland. I umiddelbar nærhed af Flensburg er der dog ikke byer, der er mere attraktive end selve Flensburg.

Har man mod på det, kan man dog også sagtens køre et smut til Sønderborg på Als (45 km væk). Det er en skøn by, hvor der er god stemning, og det tager ikke lang tid at komme hertil. Man må regne med knap en times kørsel fra Flensburg, så man kan sagtens køre ud og hjem samme dag. I Sønderborg bør man opleve både strøget, gode spisesteder og mange dejlige museer.

Trafik

Flensburg er en stor by med mange biler, og der er derfor også forholdsvis tæt trafik. Der er dog rigtig mange gode muligheder for at parkere i byen, så det er ikke noget, som man på nogen måder behøver at være bekymret for. Uden for byen er der også gode muligheder for at parkere bilen. Der er rigtig mange indfaldsveje, og man kan komme på motorvejen i alle retninger.

På den tyske motorvej må man på visse strækninger køre rigtig hurtigt, og det betyder, at det er meget nemt og hurtigt at komme til og fra Flensburg. Man må dog være opmærksom på, at der sagtens kan være meget tæt trafik i myldretiden både morgen og eftermiddag, og man bør derfor planlægge uden om disse tidspunkter. Der kan også være øget trafik indtil først på aftenen, omend ikke i samme grad.

Vejene både i og omkring Flensburg er rigtig gode og velholdte, og der kører tusindvis af biler hver eneste dag. Det bærer de moderne veje dog på ingen måde præg af. Det er en god og sikker oplevelse at køre bil på disse kanter, og man kan roligt bevæge sig ud på landevejene. Man skal selvfølgelig være opmærksom og se sig godt for – og så skal man selvfølgelig sørge for ikke at køre alt for hurtigt, da der mange steder er hastighedskontrol. Der er fine muligheder for gode oplevelser med en lejebil.