Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Flensburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Flensburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Flensburg miniguide

Billeje Flensburg

Biludlejning Flensburg

Flensburg (dansk: Flensburg) er en by med omkring 85.000 indbyggere, beliggende i Tysklands nordligste stat – Slesvig-Holsten – kun 11 km syd for grænsen til Danmark , lederen af Flensborg Förde (fjorden).

Grundlagt af danskerne i 1100-tallet, og i 1284 sin omsætning rettigheder. Den tidligere ejer var hertugdømmet Slesvig. I perioden 1460-1864 var den slesvig-holstenske, peronalunion med Danmark – og Flensborg fortsatte med at have en dansk føler. Stadig er en dansk én officielt anerkendt mindretalssprog.

Blandt de seværdigheder de fire middelalderlige kirker i den indre by, der er nævnt center – den ældste, Midsummer, blev bygget i 1100-tallet. Byen har også flere interessante museer, herunder Museum of Art Museum Berg, Schiffahrtmuseum Flensburg (Maritime Museum) – og ikke mindst de gendannede museum damper “Alexandra”. Det er beliggende på havnefronten, og er Tysklands ældste overlevende “lounge dampskib” (bygget 1908 i Hamborg ).

Flensborg er ellers kendt som en meget travl shoppingby – og der er en række store indkøbscentre her, både i og uden for centrum.

Den nærmeste lufthavn med rutetrafik er Sønderborg Lufthavn, Danmark, 42 km nordøst for Flensborg. Herfra er der daglig forbindelse med København (Kastrup) .

Dansk