Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sønderborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sønderborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sønderborg miniguide

Billeje Sønderborg
Biludlejning Sønderborg

Sønderborg (27.200 indbyggere i 2009) ligger på begge sider af Als Sund, og er den største by i Sønderjylland. Alle Sønderborg kommune, der administrativt hører til Region Syddanmark, har en befolkning på 76.800. Grundlagt i 1256, består af en blanding af gamle og nye bygninger.

Sønderborg har med sin geografiske nærhed til Tyskland, havde en urolig historie – og i 1864 blev det erobret af Preus Fighters. Fra det tidspunkt indtil 1920 var byen tysk, men blev på udkig efter en folkeafstemning om den nye indarbejdet i Danmark. .

En af de mest besøgte attraktioner er Sønderborg Slot, oprindeligt en middelalderlig borg, som i dag omfatter huse en interessant museum i SønderjyskE historie. Andre attraktioner omfatter følgende: Merchant museum Kastaniehuset, Dybbøl Mølle og History Center Dybbøl Banke.

Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, der ligger ca. 7 km nord for centrum. Der er daglige afgange til København, og du kan også flyve fra her (via København) til en række europæiske destinationer.