Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sønderborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sønderborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sønderborg miniguide

Billeje Sønderborg

Biludlejning Sønderborg

Sønderborg (27.200 indbyggere i 2009) ligger på begge sider af Als Sund, og er den største by i Sønderjylland. Alle Sønderborg kommune, der administrativt hører til Region Syddanmark, har en befolkning på 76.800. Grundlagt i 1256, består af en blanding af gamle og nye bygninger.

Sønderborg har med sin geografiske nærhed til Tyskland , havde en urolig historie – og i 1864 blev det erobret af Preus Fighters. Fra det tidspunkt indtil 1920 var byen tysk, men blev på udkig efter en folkeafstemning om den nye indarbejdet i Danmark. .

En af de mest besøgte attraktioner er Sønderborg Slot, oprindeligt en middelalderlig borg, som i dag omfatter huse en interessant museum i SønderjyskE historie. Andre attraktioner omfatter følgende: Merchant museum Kastaniehuset, Dybbøl Mølle og History Center Dybbøl Banke.

Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, der ligger ca. 7 km nord for centrum. Der er daglige afgange til København , og du kan også flyve fra her (via København) til en række europæiske destinationer.

Dansk