Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Aabenraa

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aabenraa inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Aabenraa miniguide

Billeje Aabenraa
Biludlejning Aabenraa

Aabenraa er beliggende i Region Syd Danmark, og grænsen kommune mod Tyskland i syd. Byen har 16.042 indbyggere (2009), og er primært kendt for Sønderjylland største og vigtigste havn – med betydelige shipping og havneindustrierne.

Aabenraa tilbyder stor arkitektur fra forskellige tidsaldre, og populære attraktioner, herunder St. Nicholas Church – bygget i perioden 1250 – 1260 og Brundlund Slot fra 1400-tallet, som i dag tjener som Museum of Art. Andre seværdigheder er Maritime Museum og Den Gamle Post Farm fra 1758 – med den dejlige “Fru Beyer Have”. Byen har også mange smukke skulpturer og monumenter, og antikke monumenter og ruiner – herunder Hærulfstenen.

Der er gode bade i sommer langs Aabenraa 100 km lange kyststrækning. – Med maleriske bugter og vige. Desuden nyder turister den lokale natur og aktiviteter, f.eks. fiskeri, cykling, tennis, ridning og golf. I Aabenraa centrum, er der gode shopping i en af landets længste Strøget (1,2 km) – med mange charmerende torv og små specialbutikker.

Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, der ligger ca. 25 km fra centrum af Aabenraa