Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Aabenraa

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aabenraa inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Aabenraa miniguide

Billeje Aabenraa

Biludlejning Aabenraa

Aabenraa er beliggende i Region Syd Danmark , og grænsen kommune mod Tyskland i syd. Byen har 16.042 indbyggere (2009), og er primært kendt for Sønderjylland største og vigtigste havn – med betydelige shipping og havneindustrierne.

Aabenraa tilbyder stor arkitektur fra forskellige tidsaldre, og populære attraktioner, herunder St. Nicholas Church – bygget i perioden 1250 – 1260 og Brundlund Slot fra 1400-tallet, som i dag tjener som Museum of Art. Andre seværdigheder er Maritime Museum og Den Gamle Post Farm fra 1758 – med den dejlige “Fru Beyer Have”. Byen har også mange smukke skulpturer og monumenter, og antikke monumenter og ruiner – herunder Hærulfstenen.

Der er gode bade i sommer langs Aabenraa 100 km lange kyststrækning. – Med maleriske bugter og vige. Desuden nyder turister den lokale natur og aktiviteter, f.eks. fiskeri, cykling, tennis, ridning og golf. I Aabenraa centrum, er der gode shopping i en af landets længste Strøget (1,2 km) – med mange charmerende torv og små specialbutikker.

Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, der ligger ca. 25 km fra centrum af Aabenraa

Dansk