Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Fulda

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fulda inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fulda miniguide

Billeje Fulda

Biludlejning Fulda

Fulda er beliggende i den centrale del af Tyskland , floden Fulda i Hessen.Byen har 64.000 indbyggere (2009), og er en vigtig jernbaneknudepunkt. Fulda ligger mellem bjergkæder i øst Rhön og Vogelsberg vest.

Grundlagt i 744, men blev ikke chartrede indtil 1157 Byen er nu et politisk og kulturelt centrum for regionen, og Fulda er ofte kaldet “barok by”, fordi en placering i byen er hjemsted for mange bygninger fra barokken.

En berømte vartegn i byen Fulda Cathedral (også kendt som St. Salvator’s Cathedral) fra 1752. Der er også en katedral-museum.

Andre seværdigheder i Fulda Fulda’s Palæ fra 1714 med i slotshaven, den romanske St. Michael’s Church fra 820’s, City Hall – oprindeligt fra 1531, benediktinerordenen 744, St. Boniface’s Column og Vonderau Museum – et kulturelt og lokalhistorisk museum udstilling af en sådan malerier, skulpturer og artefakter fra forhistorisk tid. Vonderau Museum har også en Planetarium.

Den nærmeste lufthavn er Frankfurt International Airport , der ligger 121 km sydvest for Fulda.

Dansk