Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Fulda

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fulda inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fulda miniguide

Billeje Fulda
Biludlejning Fulda

Fulda er beliggende i den centrale del af Tyskland, floden Fulda i Hessen.Byen har 64.000 indbyggere (2009), og er en vigtig jernbaneknudepunkt. Fulda ligger mellem bjergkæder i øst Rhön og Vogelsberg vest.

Grundlagt i 744, men blev ikke chartrede indtil 1157 Byen er nu et politisk og kulturelt centrum for regionen, og Fulda er ofte kaldet “barok by”, fordi en placering i byen er hjemsted for mange bygninger fra barokken.

En berømte vartegn i byen Fulda Cathedral (også kendt som St. Salvator’s Cathedral) fra 1752. Der er også en katedral-museum.

Andre seværdigheder i Fulda Fulda’s Palæ fra 1714 med i slotshaven, den romanske St. Michael’s Church fra 820’s, City Hall – oprindeligt fra 1531, benediktinerordenen 744, St. Boniface’s Column og Vonderau Museum – et kulturelt og lokalhistorisk museum udstilling af en sådan malerier, skulpturer og artefakter fra forhistorisk tid. Vonderau Museum har også en Planetarium.

Den nærmeste lufthavn er Frankfurt International Airport, der ligger 121 km sydvest for Fulda.