Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Aschaffenburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aschaffenburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Aschaffenburg miniguide

Billeje Aschaffenburg
Biludlejning Aschaffenburg

Aschaffenburg i Tyskland, som har ca. 70.000 indbyggere, beliggende nordvest for den sydtyske delstat Bayern – ved floden Main. I begyndelsen af 1800-tallet gjorde byen en kort tid, en separat fyrstedømme.

Aschaffenburg kaldes ofte “Tor zum Spessart” (“porten til Spessart”) – der er cirka 500 meter høje åsrekke, hvor der er to populære parker.

Byens tidlige historie begynder i romerske oldtid, men det har flere gange siden middelalderen været offer før alvorlige skader – i første omgang under 30-årskrigen i 1600-tallet, så i løbet af de 2 World War II

En af de største attraktioner Aschaffenburg Schloss Johannisburg – bygget mellem 1607-1614 – beliggende i en malerisk park område. En anden populær attraktion er 30 meter lang bypalasset Schönburger Hof, bygget mellem 1673 og 1681, og i dag herunder huser en naturvidenskab museum.

Nærmeste internationale lufthavn er Frankfurt lufthavn i Frankfurt am Main, som ligger ca. 46 km. Nordvest for Aschaffenburg.