Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Aschaffenburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aschaffenburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Aschaffenburg miniguide

Billeje Aschaffenburg

Biludlejning Aschaffenburg

Aschaffenburg i Tyskland, som har ca. 70.000 indbyggere, beliggende nordvest for den sydtyske delstat Bayern – ved floden Main. I begyndelsen af 1800-tallet gjorde byen en kort tid, en separat fyrstedømme.

Aschaffenburg kaldes ofte “Tor zum Spessart” (“porten til Spessart”) – der er cirka 500 meter høje åsrekke, hvor der er to populære parker.

Byens tidlige historie begynder i romerske oldtid, men det har flere gange siden middelalderen været offer før alvorlige skader – i første omgang under 30-årskrigen i 1600-tallet, så i løbet af de 2 World War II

En af de største attraktioner Aschaffenburg Schloss Johannisburg – bygget mellem 1607-1614 – beliggende i en malerisk park område. En anden populær attraktion er 30 meter lang bypalasset Schönburger Hof, bygget mellem 1673 og 1681, og i dag herunder huser en naturvidenskab museum.

Nærmeste internationale lufthavn er Frankfurt lufthavn i Frankfurt am Main, som ligger ca. 46 km. Nordvest for Aschaffenburg.

Dansk