Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tangermünde

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tangermünde inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tangermünde miniguide

Billeje Tangermünde
Biludlejning Tangermünde

Tangermünde er en lille by med omkring 10.000 invitere organisere (2008), beliggende i det nordøstlige tyske delstat Sachsen-Anhalt – hvor floderne Elben og Tanger mødes. Byen er først nævnt i skriftlige kilder i 1009 – og blev senere medlem af Hanseforbundet.

Tangermünde er primært kendt for sin usædvanligt velbevaret middelalderlig arkitektur – herunder den næsten helt intakt bymur fra den 1300’s. Blandt de øvrige attraktioner omfatter 1300 tal slottet Burg Tangermünde (også kaldet Schloss Tangermünde), den smukke rådhus fra 1430 (Rathaus Tangermünde) – og kirkerne i St. Elisabeth’s Kapelle (Salzkirche) fra 1400-tallet og St. Stephanskirche, hvor de ældste del er fra 1188

I den gamle by (Altstadt) er der også en række befæstede tårne, hvor de mest kendte er den særegne – 24 meter høj – Eulenturm. Nederste del af denne blev bygget ca. 1300, mens den øverste del (med den ottekantede form) blev tilføjet i 1460’s.

Der er flere andre interessante museer i Tangermünde, der tilsammen dokumenterer forskellige aspekter af sin historie.

Nærmeste internationale lufthavn er ../tyskland/berlin-lufthavn-tegel/”>Berlin-Tegel Lufthavn, som ligger 137 km øst for Tangermünde.