Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tangermünde

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tangermünde inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tangermünde miniguide

Billeje Tangermünde

Biludlejning Tangermünde

Tangermünde er en lille by med omkring 10.000 invitere organisere (2008), beliggende i det nordøstlige tyske delstat Sachsen-Anhalt – hvor floderne Elben og Tanger mødes. Byen er først nævnt i skriftlige kilder i 1009 – og blev senere medlem af Hanseforbundet.

Tangermünde er primært kendt for sin usædvanligt velbevaret middelalderlig arkitektur – herunder den næsten helt intakt bymur fra den 1300’s. Blandt de øvrige attraktioner omfatter 1300 tal slottet Burg Tangermünde (også kaldet Schloss Tangermünde), den smukke rådhus fra 1430 (Rathaus Tangermünde) – og kirkerne i St. Elisabeth’s Kapelle (Salzkirche) fra 1400-tallet og St. Stephanskirche, hvor de ældste del er fra 1188

I den gamle by (Altstadt) er der også en række befæstede tårne, hvor de mest kendte er den særegne – 24 meter høj – Eulenturm. Nederste del af denne blev bygget ca. 1300, mens den øverste del (med den ottekantede form) blev tilføjet i 1460’s.

Der er flere andre interessante museer i Tangermünde, der tilsammen dokumenterer forskellige aspekter af sin historie.

Nærmeste internationale lufthavn er ../tyskland/berlin-lufthavn-tegel/”>Berlin-Tegel Lufthavn , som ligger 137 km øst for Tangermünde.

Dansk