Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Freising

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Freising inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Freising miniguide

Billeje Freising
Biludlejning Freising

Freising ligger i det sydøstlige Tyskland ved floden Isar, og tilhører delstat Bayern.Byen har 45.600 indbyggere (2008), og er kun 32 km nord for München .

Freising er en historisk centrum fra middelalderen, hvor Marienplatz beliggende. Mariensäule fra 1674 er en af de attraktioner af Marienplatz – høj monument af Jomfru Maria, lavet af rød marmor.Denne plads er også populært at besøge for sin venlige markeder.

Freising er berømt for de to bakker, der dominerer landskabet – og Domberg Weihenstephan (“Cathedral Hill”).
I den vestlige udkant af byen, en tidligere kloster kompleks – Weihenstephan – som huser en af de ældste bryggerier (fra 1040). Besøgende kan få en rundvisning i bryggeriet, og det sted har en dejlig restaurant.

Domberg – eller Cathedral Hill – har flere historiske turistattraktioner.Her ligger den Duomo (også kaldet St. Maria und St. Korbinian Cathedral) fra 1160’s, der blev ombygget i barok stil i 1723.Der er også Dombergmuseet her – en af de største kirke museer i verden – med malerier, skulpturer, medalje, tøj, osv.

Nærmeste internationale lufthavn er München, Franz Josef Strauss Airport, der ligger 11,6 km syd for Freising.