Biludlejning Freising

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Freising

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Freising inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Freising miniguide

Billeje Freising

Biludlejning Freising

Freising ligger i det sydøstlige Tyskland ved floden Isar, og tilhører delstat Bayern.Byen har 45.600 indbyggere (2008), og er kun 32 km nord for München .

Freising er en historisk centrum fra middelalderen, hvor Marienplatz beliggende. Mariensäule fra 1674 er en af de attraktioner af Marienplatz – høj monument af Jomfru Maria, lavet af rød marmor.Denne plads er også populært at besøge for sin venlige markeder.

Freising er berømt for de to bakker, der dominerer landskabet – og Domberg Weihenstephan (“Cathedral Hill”).
I den vestlige udkant af byen, en tidligere kloster kompleks – Weihenstephan – som huser en af de ældste bryggerier (fra 1040). Besøgende kan få en rundvisning i bryggeriet, og det sted har en dejlig restaurant.

Domberg – eller Cathedral Hill – har flere historiske turistattraktioner.Her ligger den Duomo (også kaldet St. Maria und St. Korbinian Cathedral) fra 1160’s, der blev ombygget i barok stil i 1723.Der er også Dombergmuseet her – en af de største kirke museer i verden – med malerier, skulpturer, medalje, tøj, osv.

Nærmeste internationale lufthavn er München, Franz Josef Strauss Airport , der ligger 11,6 km syd for Freising.