Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Freising

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Freising inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Freising miniguide

Billeje Freising

Biludlejning Freising

Freising ligger i det sydøstlige Tyskland ved floden Isar, og tilhører delstat Bayern.Byen har 45.600 indbyggere (2008), og er kun 32 km nord for München .

Freising er en historisk centrum fra middelalderen, hvor Marienplatz beliggende. Mariensäule fra 1674 er en af de attraktioner af Marienplatz – høj monument af Jomfru Maria, lavet af rød marmor.Denne plads er også populært at besøge for sin venlige markeder.

Freising er berømt for de to bakker, der dominerer landskabet – og Domberg Weihenstephan (“Cathedral Hill”).
I den vestlige udkant af byen, en tidligere kloster kompleks – Weihenstephan – som huser en af de ældste bryggerier (fra 1040). Besøgende kan få en rundvisning i bryggeriet, og det sted har en dejlig restaurant.

Domberg – eller Cathedral Hill – har flere historiske turistattraktioner.Her ligger den Duomo (også kaldet St. Maria und St. Korbinian Cathedral) fra 1160’s, der blev ombygget i barok stil i 1723.Der er også Dombergmuseet her – en af de største kirke museer i verden – med malerier, skulpturer, medalje, tøj, osv.

Nærmeste internationale lufthavn er München, Franz Josef Strauss Airport , der ligger 11,6 km syd for Freising.

Dansk