Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Stade

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stade inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stade miniguide

Billeje Stade

Biludlejning Stade

Stade er beliggende i den nordlige tyske delstat Niedersachsen – ca. 50 km vest for Hamborg – og har ca.46.000 indbyggere (2008). River Schwinger, som er en biflod til Elben, løber gennem byen. Stade er kendt siden 800’s og muligvis Nordtyskland’s ældste by.Den modtog sine handelspartnere rettigheder i 1209 – og var på det tidspunkt et medlem af den indflydelsesrige Hanseforbundet. I den første del af 1600-tallet var byen skiftevis på dansk og svensk hænder – og i perioden 1645-1719 var Stade en svensk by.

Blandt de arkitektoniske behandler i den gamle by område (Altstadt), finder vi de to middelalderlige kirker (med senere udvidelser) St. Cosmae og St. Wilhedi. Desuden Altstadt i sig selv en attraktion, hvor sådanne bindingsværkshuse i den gamle hansestad havn giver et samlet, historiske bygninger.

Det er på alle en interessant aspekt i bybilledet, at de forskellige historiske epoker kan “læse” i arkitekturen. Således vi i dag – ud over “Hansa by” – også oplever sådanne “Svensk Town” og “Baroque City” Stade. Og dog er der rester af det gamle fæstningsværk, at svenskerne bygget i midten af 1600-tallet.

Nærmeste internationale lufthavn er Hamborg Airport , som ligger ca. 64 km øst-nordøst for Stade.

Dansk