Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Stade

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stade inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stade miniguide

Billeje Stade
Biludlejning Stade

Stade er beliggende i den nordlige tyske delstat Niedersachsen – ca. 50 km vest for Hamborg – og har ca.46.000 indbyggere (2008). River Schwinger, som er en biflod til Elben, løber gennem byen. Stade er kendt siden 800’s og muligvis Nordtyskland’s ældste by.Den modtog sine handelspartnere rettigheder i 1209 – og var på det tidspunkt et medlem af den indflydelsesrige Hanseforbundet. I den første del af 1600-tallet var byen skiftevis på dansk og svensk hænder – og i perioden 1645-1719 var Stade en svensk by.

Blandt de arkitektoniske behandler i den gamle by område (Altstadt), finder vi de to middelalderlige kirker (med senere udvidelser) St. Cosmae og St. Wilhedi. Desuden Altstadt i sig selv en attraktion, hvor sådanne bindingsværkshuse i den gamle hansestad havn giver et samlet, historiske bygninger.

Det er på alle en interessant aspekt i bybilledet, at de forskellige historiske epoker kan “læse” i arkitekturen. Således vi i dag – ud over “Hansa by” – også oplever sådanne “Svensk Town” og “Baroque City” Stade. Og dog er der rester af det gamle fæstningsværk, at svenskerne bygget i midten af 1600-tallet.

Nærmeste internationale lufthavn er Hamborg Airport, som ligger ca. 64 km øst-nordøst for Stade.