Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Norderstedt

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Norderstedt inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Norderstedt miniguide

Billeje Norderstedt

Biludlejning Norderstedt – Foto: © GeorgHH

Norderstedt ligger i det nordlige Tyskland, og hører til delstaten Slesvig-Holsten. Byen har ca 74.000 innybyggere (2010), og er en del af Hamborg-området. Med bil kan du køre til Hamborg by ca. 30 minutter.

Norderstedt, grundlagt i 1970, hvor fire små landsbyer blev slået sammen til en by.

Af attraktioner og seværdigheder, kan du finde “Feuerwehrmuseum Schleswig-Holstein” – en “brand museum”, der fortæller de besøgende om brandforebyggende foranstaltninger i den sene middelalder og frem til moderne tid. Museet har en udstilling af gamle brandbiler, uniformer, fotografier mv

Ved siden af ilden Museet er beliggende by museum med sin lokale historie indsamling.

Pool Area “Arriba” er en attraktion for hele familien i Norderstedt. Der er vandrutsjebaner, vand pools, vand roterende, spa-, bølge-pool og sauna. Sommeren er en udendørs swimmingpool åben.

Desuden har byen flere rekreative områder og aktivitetscentre.

Den nærmeste lufthavn er Hamborg Airport , som ligger 7 km syd for Norderstedt.

Dansk