Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ulm

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ulm inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ulm miniguide

Billeje Ulm

Biludlejning Ulm

Ulm, der har omkring 120.000 indbyggere (2008), ligger ved floden Donau – i den sydlige tyske delstat Baden-Württemberg. På den anden side af Donau (men i staten Bayern), finder vi nabobyen Neu Ulm (New Ulm) – og en samlet befolkning på ca. 170.000 mennesker i “venskabsbyer”. Oprindeligt blev Neu Ulm, en by Ulm, men i 1810 delt mellem byerne i gamle kongeriger Württemberg og Bayern.

Ulm er første gang nævnt i historiske kilder i året 854 e.Kr.Kr. – Og byen havde indtil 2 World War II en række bevarede bygninger fra middelalderen. Ca. 80% af disse, dog blev totalt ødelagt under 2. World War II. Nogle er genopbygget / restaureret i efterkrigstiden.

Langt den mest berømte attraktion er domkirken i Ulm Ulmer Münster, som har verdens højeste kirketårn (161,5 m). For at nå toppen skal du klatre alle 753 trin. Fra toppen af tårnet kan du se hele vejen til Alperne. Katedralen blev bygget i 1377, men ikke endeligt afsluttet i 1891.

Blandt de øvrige historiske seværdigheder i Ulm følgende kan nævnes: Das Steinhaus (byens ældste bygning, bygget omkring 1200) og Gänsturm (bygget i 1360, udvidelse 1445) – en del af byens gamle fæstningsværk. Dette tårn er næsten lige så skævt som det skæve tårn i Pisa. Rådhuset bør medtages blandt de største attraktioner – en bygning, der oprindeligt blev opført som en købmandsgård i 1370

Nærmeste internationale lufthavn ../tyskland/stuttgart-lufthavn/”>Stuttgart Airport , som ligger ca. 80 km nordvest for Ulm

Dansk