Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ulm

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ulm inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ulm miniguide

Billeje Ulm
Biludlejning Ulm

Ulm, der har omkring 120.000 indbyggere (2008), ligger ved floden Donau – i den sydlige tyske delstat Baden-Württemberg. På den anden side af Donau (men i staten Bayern), finder vi nabobyen Neu Ulm (New Ulm) – og en samlet befolkning på ca. 170.000 mennesker i “venskabsbyer”. Oprindeligt blev Neu Ulm, en by Ulm, men i 1810 delt mellem byerne i gamle kongeriger Württemberg og Bayern.

Ulm er første gang nævnt i historiske kilder i året 854 e.Kr.Kr. – Og byen havde indtil 2 World War II en række bevarede bygninger fra middelalderen. Ca. 80% af disse, dog blev totalt ødelagt under 2. World War II. Nogle er genopbygget / restaureret i efterkrigstiden.

Langt den mest berømte attraktion er domkirken i Ulm Ulmer Münster, som har verdens højeste kirketårn (161,5 m). For at nå toppen skal du klatre alle 753 trin. Fra toppen af tårnet kan du se hele vejen til Alperne. Katedralen blev bygget i 1377, men ikke endeligt afsluttet i 1891.

Blandt de øvrige historiske seværdigheder i Ulm følgende kan nævnes: Das Steinhaus (byens ældste bygning, bygget omkring 1200) og Gänsturm (bygget i 1360, udvidelse 1445) – en del af byens gamle fæstningsværk. Dette tårn er næsten lige så skævt som det skæve tårn i Pisa. Rådhuset bør medtages blandt de største attraktioner – en bygning, der oprindeligt blev opført som en købmandsgård i 1370

Nærmeste internationale lufthavn ../tyskland/stuttgart-lufthavn/”>Stuttgart Airport, som ligger ca. 80 km nordvest for Ulm