Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Heidenheim

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Heidenheim inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Heidenheim miniguide

Billeje Heidenheim
Biludlejning Heidenheim

Heidenheim, ved floden Brenz, er en by ii den sydlige tyske delstat Baden-Württemberg, Tyskland .Den har ca 49.000 indbyggere (2008) og ligger ved foden af bjerget Hell Stone – ca. 17 km syd for Aalen, og 33 km nord for Ulm.

Heidenheim blev chartret i 1335, og har flere historiske turistattraktioner.

Det vigtigste punkt af interesse i Heidenheim’s “Castle Rock Stone” – ruinerne af en borg fra 1500-tallet, beliggende på en bakke over byen med panoramaudsigt over området. Slottet er byens vartegn og vigtigste bygning, og huse samt en historisk museum. Slottet er en dejlig park, og i nærheden er en open-air teater.

Andre turistattraktioner i Heidenheim omfatte Michael’s Church – oprindeligt fra 1200-tallet, men ombygget og udvidet flere gange senere, Paul’s Church fra 1897 – og Kunstmuseum Heidenheim – en udstilling af værker fra 1900-tallet. Museet har også den største samling af Picasso plakater.

Den nærmeste lufthavn er Nuremberg Airport, der ligger 89 km nord for Heidenheim.