Biludlejning Heidenheim

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Heidenheim

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Heidenheim inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Heidenheim miniguide

Billeje Heidenheim

Biludlejning Heidenheim

Heidenheim, ved floden Brenz, er en by ii den sydlige tyske delstat Baden-Württemberg, Tyskland .Den har ca 49.000 indbyggere (2008) og ligger ved foden af bjerget Hell Stone – ca. 17 km syd for Aalen, og 33 km nord for Ulm.

Heidenheim blev chartret i 1335, og har flere historiske turistattraktioner.

Det vigtigste punkt af interesse i Heidenheim’s “Castle Rock Stone” – ruinerne af en borg fra 1500-tallet, beliggende på en bakke over byen med panoramaudsigt over området. Slottet er byens vartegn og vigtigste bygning, og huse samt en historisk museum. Slottet er en dejlig park, og i nærheden er en open-air teater.

Andre turistattraktioner i Heidenheim omfatte Michael’s Church – oprindeligt fra 1200-tallet, men ombygget og udvidet flere gange senere, Paul’s Church fra 1897 – og Kunstmuseum Heidenheim – en udstilling af værker fra 1900-tallet. Museet har også den største samling af Picasso plakater.

Den nærmeste lufthavn er Nuremberg Airport , der ligger 89 km nord for Heidenheim.