Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Nürnberg Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nürnberg Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nürnberg Lufthavn miniguide

Billeje Nürnberg Lufthavn

Biludlejning Nürnberg Lufthavn – Foto: © Flyplass Nürnberg GmbH

Nürnberg Airport (NUE) er placeret 5 km nord for Nürnberg .Metro er den bedste transportmiddel til at få mellem Nürnberg og lufthavnen, er det også muligt at rejse med bus. Avis, Europvar, Hertz og Sixt er bilen virksomheder, der tilbyder deres service i lufthavnen.

3.969.857 passagerer besøgte Nürnberg Lufthavn i 2009. Lufthavnen er et knudepunkt for Air Berlin, der flyver til omkring 50 forskellige destinationer, mange af dem er kun i visse sæsoner.

Nürnberg Airport har et godt udvalg af mad og drikke forretninger og butikker. Andre faciliteter inkluderer en frisør, ATM, posthus og business lounge.Mövenpick Hotel Nürnberg-Lufthavn er placeret på lufthavnen.

Dansk