Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Nürnberg Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nürnberg Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nürnberg Lufthavn miniguide

Billeje Nürnberg Lufthavn
Biludlejning Nürnberg Lufthavn – Foto: © Flyplass Nürnberg GmbH

Nürnberg Airport (NUE) er placeret 5 km nord for Nürnberg .Metro er den bedste transportmiddel til at få mellem Nürnberg og lufthavnen, er det også muligt at rejse med bus. Avis, Europvar, Hertz og Sixt er bilen virksomheder, der tilbyder deres service i lufthavnen.

3.969.857 passagerer besøgte Nürnberg Lufthavn i 2009. Lufthavnen er et knudepunkt for Air Berlin, der flyver til omkring 50 forskellige destinationer, mange af dem er kun i visse sæsoner.

Nürnberg Airport har et godt udvalg af mad og drikke forretninger og butikker. Andre faciliteter inkluderer en frisør, ATM, posthus og business lounge.Mövenpick Hotel Nürnberg-Lufthavn er placeret på lufthavnen.