Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Nürnberg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nürnberg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nürnberg miniguide

Billeje Nürnberg
Biludlejning Nürnberg

Nürnberg ligger i den sydlige del af Tyskland – i regionen Mittelfranken, som er en del af Bayern.Grundlagt allerede i 1000’s – og i dag har over 500.000 indbyggere (2008).

De fleste mennesker formentlig Nürnberg primært med den såkaldte “Nürnberg-processen” – dvs forsøg med de overlevende ledere af det nazistiske regime efter 2. World War II. At denne løsning blev afholdt for nylig her, var fordi Hitler under krigen havde gjort Nürnberg til en vigtig administrativ center.

Selv om byen er stærkt blev bombet af amerikanerne i den sidste fase af de 2 World War II, der er flere bemærkelsesværdige historiske attraktioner i Nürnberg. Blandt disse finder vi den store middelalderslot Nürnberger Burg og de gamle hospital Heilig-Geist-Spital (som har sin oprindelse i 1300). Flere kirker har omfattet seværdigheder – herunder den gotiske St. Lorenz-Kirche i slutningen af 1200’s.

Nürnberg har en berømt zoologisk have – Tiergarten Nürnberg. Det blev oprettet i 1912, men du kender det allerede i middelalderen var en zoologisk have her.

Den internationale lufthavn Nuremberg Airport ligger 5 km nord for centrum.