Biludlejning Nürnberg

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Nürnberg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nürnberg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nürnberg miniguide

Billeje Nürnberg

Biludlejning Nürnberg

Nürnberg ligger i den sydlige del af Tyskland – i regionen Mittelfranken, som er en del af Bayern.Grundlagt allerede i 1000’s – og i dag har over 500.000 indbyggere (2008).

De fleste mennesker formentlig Nürnberg primært med den såkaldte “Nürnberg-processen” – dvs forsøg med de overlevende ledere af det nazistiske regime efter 2. World War II. At denne løsning blev afholdt for nylig her, var fordi Hitler under krigen havde gjort Nürnberg til en vigtig administrativ center.

Selv om byen er stærkt blev bombet af amerikanerne i den sidste fase af de 2 World War II, der er flere bemærkelsesværdige historiske attraktioner i Nürnberg. Blandt disse finder vi den store middelalderslot Nürnberger Burg og de gamle hospital Heilig-Geist-Spital (som har sin oprindelse i 1300). Flere kirker har omfattet seværdigheder – herunder den gotiske St. Lorenz-Kirche i slutningen af 1200’s.

Nürnberg har en berømt zoologisk have – Tiergarten Nürnberg. Det blev oprettet i 1912, men du kender det allerede i middelalderen var en zoologisk have her.

Den internationale lufthavn Nuremberg Airport ligger 5 km nord for centrum.