Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Paderborn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Paderborn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Paderborn miniguide

Billeje Paderborn

Biludlejning Paderborn

Paderborn er beliggende i det vestlige Tyskland , ved floden Pader i staten Nordrhein-Westfalen.Byen har ca. 145.000 indbyggere (2008) – Og kan resultere i sin historie tilbage til Karl den Stores tid i slutningen af 700’s.Paderborn har været et universitet siden 1614.

Blandt attraktionerne i Paderborn, er der flere interessante museer – herunder verdens største computer museum, Heinz Nixdorf museet Forum. Ellers har byen en interessant historisk center – herunder med rådhuset i renæssancestil fra begyndelsen af 1600-tallet. Blandt de bygninger, der tiltrækker opmærksomhed, er også Residenzschloss Neuhaus fra 1500-tallet.

Paderborn har også flere smukke kirker. Den forreste er den Paderborn Dom fra 1200-tallet, men også den smukke Marktkirche (1682) er en populær turist attraktioner. Derudover er der flere originale klostre og monastiske kirker i byen – herunder Abdinghofkloster fra de tidlige 1000’s.

Paderborn har ry for at være en populær utelivsby, især på området Hafenviertel er der mange restauranter, klubber og såkaldte “Studentenkneipen.

Lufthavnen Paderborn / Lippstadt Airport ligger 15 km sydvest for centrum.

Dansk