Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Paderborn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Paderborn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Paderborn miniguide

Billeje Paderborn
Biludlejning Paderborn

Paderborn er beliggende i det vestlige Tyskland, ved floden Pader i staten Nordrhein-Westfalen.Byen har ca. 145.000 indbyggere (2008) – Og kan resultere i sin historie tilbage til Karl den Stores tid i slutningen af 700’s.Paderborn har været et universitet siden 1614.

Blandt attraktionerne i Paderborn, er der flere interessante museer – herunder verdens største computer museum, Heinz Nixdorf museet Forum. Ellers har byen en interessant historisk center – herunder med rådhuset i renæssancestil fra begyndelsen af 1600-tallet. Blandt de bygninger, der tiltrækker opmærksomhed, er også Residenzschloss Neuhaus fra 1500-tallet.

Paderborn har også flere smukke kirker. Den forreste er den Paderborn Dom fra 1200-tallet, men også den smukke Marktkirche (1682) er en populær turist attraktioner. Derudover er der flere originale klostre og monastiske kirker i byen – herunder Abdinghofkloster fra de tidlige 1000’s.

Paderborn har ry for at være en populær utelivsby, især på området Hafenviertel er der mange restauranter, klubber og såkaldte “Studentenkneipen.

Lufthavnen Paderborn / Lippstadt Airport ligger 15 km sydvest for centrum.