Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Marburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Marburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Marburg miniguide

Billeje Marburg
Biludlejning Marburg

Marburg er beliggende i det centrale tyske delstat Hessen – ved floden Lahn – og har omkring 80.000 indbyggere (2009). Det er landets fire største college byer. “Phillipp Universitet er det ældste protestantiske universitet i verden, blev grundlagt i 1527.

Old Town er en af de turistattraktioner Marburg, med sine mange smukke bygninger fra middelalderen. Der er også hyggelige caféer og butikker. Byen er også berømt for sin storslåede middelalderlige kirker – især “Elisabethkirche” fra 1235
Slottet “Schloss Marburg” – beliggende på en bakke over byen – er måske den største punkt af interesse. Slottet blev bygget som en fæstning i perioden 1200 – 1400’s, og i dag hører til dele af bygningen universitetets museum. Museet viser besøgende hans udstilling om byens kulturhistorie, og desuden er ofte teater, koncerter og kulturelle begivenheder her. Der er også en populær udendørs teater i parken i løbet af sommeren.

Andre turistattraktioner i Marburg er det gamle rådhus fra 1527, Art Museum i universitetets bygning (med en stor samling af malerier fra 1800 – og 1900’s), en botanisk have, en etnografisk samling, en mineralogiske museum udstilling af mineraler, ædelstene og meteoritter – og “Kunstverein Marburg, der viser udstillinger af moderne kunst.

På en bakke lidt øst for byen er en turistattraktion “Spiegelslustturm” – en 36 meter høj observation tårn fra 1800-tallet – hvor de besøgende får en fantastisk udsigt over byen og slottet. Landsbyen har en café / restaurant.

Den nærmeste lufthavn er Frankfurt International Airport, som ligger 109 km syd for Marburg.