Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Marburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Marburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Marburg miniguide

Billeje Marburg

Biludlejning Marburg

Marburg er beliggende i det centrale tyske delstat Hessen – ved floden Lahn – og har omkring 80.000 indbyggere (2009). Det er landets fire største college byer. “Phillipp Universitet er det ældste protestantiske universitet i verden, blev grundlagt i 1527.

Old Town er en af de turistattraktioner Marburg, med sine mange smukke bygninger fra middelalderen. Der er også hyggelige caféer og butikker. Byen er også berømt for sin storslåede middelalderlige kirker – især “Elisabethkirche” fra 1235
Slottet “Schloss Marburg” – beliggende på en bakke over byen – er måske den største punkt af interesse. Slottet blev bygget som en fæstning i perioden 1200 – 1400’s, og i dag hører til dele af bygningen universitetets museum. Museet viser besøgende hans udstilling om byens kulturhistorie, og desuden er ofte teater, koncerter og kulturelle begivenheder her. Der er også en populær udendørs teater i parken i løbet af sommeren.

Andre turistattraktioner i Marburg er det gamle rådhus fra 1527, Art Museum i universitetets bygning (med en stor samling af malerier fra 1800 – og 1900’s), en botanisk have, en etnografisk samling, en mineralogiske museum udstilling af mineraler, ædelstene og meteoritter – og “Kunstverein Marburg, der viser udstillinger af moderne kunst.

På en bakke lidt øst for byen er en turistattraktion “Spiegelslustturm” – en 36 meter høj observation tårn fra 1800-tallet – hvor de besøgende får en fantastisk udsigt over byen og slottet. Landsbyen har en café / restaurant.

Den nærmeste lufthavn er Frankfurt International Airport , som ligger 109 km syd for Marburg.

Dansk