Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Koblenz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Koblenz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Koblenz miniguide

Billeje Koblenz
Biludlejning Koblenz

Koblenz er beliggende i den vestlige del af Tyskland – sammen med forløbet af floderne Mosel og Rhinen – og tilhører staten Rheinland-Pfalz.Koblenz har 106.300 indbyggere (2008), og er en af landets ældste byer.

Koblenz er en vigtig handels-og trafikknudepunkt, og har også sit eget universitet. Dele af byen er opført på UNESCO’s World Heritage List, herunder “Altstadt” – den gamle by – med sine historiske bygninger.Mange turister besøger også den gamle bys charmerende restauranter, barer og butikker. En af de mest populære
turistattraktioner i den gamle by er basilikaen St. Castor, som er den ældste kirke i byen, med tanken tilbage til 800’s. Den nuværende bygning stammer fra 1100-tallet. Også Florin Church of de 1100’s og Vor Frue Kirke fra 1200-tallet er et besøg værd.

Fæstningen “Ehrenbreitstein” fra middelalderen er en anden attraktion. Dette er den største militære fæstning, ligger på en bakke 118 meter over floden Rhinen. Du kan også besøge “Landesmuseum Koblenz” – en historisk museum.

Den nærmeste lufthavn er Köln / Bonn lufthavn, som ligger 106 km nord for Koblenz.