Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Koblenz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Koblenz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Koblenz miniguide

Billeje Koblenz

Biludlejning Koblenz

Koblenz er beliggende i den vestlige del af Tyskland – sammen med forløbet af floderne Mosel og Rhinen – og tilhører staten Rheinland-Pfalz.Koblenz har 106.300 indbyggere (2008), og er en af landets ældste byer.

Koblenz er en vigtig handels-og trafikknudepunkt, og har også sit eget universitet. Dele af byen er opført på UNESCO’s World Heritage List, herunder “Altstadt” – den gamle by – med sine historiske bygninger.Mange turister besøger også den gamle bys charmerende restauranter, barer og butikker. En af de mest populære
turistattraktioner i den gamle by er basilikaen St. Castor, som er den ældste kirke i byen, med tanken tilbage til 800’s. Den nuværende bygning stammer fra 1100-tallet. Også Florin Church of de 1100’s og Vor Frue Kirke fra 1200-tallet er et besøg værd.

Fæstningen “Ehrenbreitstein” fra middelalderen er en anden attraktion. Dette er den største militære fæstning, ligger på en bakke 118 meter over floden Rhinen. Du kan også besøge “Landesmuseum Koblenz” – en historisk museum.

Den nærmeste lufthavn er Köln / Bonn lufthavn , som ligger 106 km nord for Koblenz.

Dansk