Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Eisenach

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Eisenach inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Eisenach miniguide

Billeje Eisenach
Biludlejning Eisenach

Eisenach, som har ca. 44.000 indbyggere, beliggende i Tyskland – i staten Thüringen.Byen er vokset op omkring slottet i Wartburg, som ifølge traditionen blev grundlagt i 1067 – og stadig Eisenach vigtigste attraktion.

Eisenach er også knyttet til to af de tyske og europæiske historiens mest berømte personligheder: Martin Luther (der var en del af sin barndom her) og Johan Sebastian Bach (født her). Begge har museer i byen opkaldt efter ham. Luther Haus er en bindingsværkshuse fra 1400-tallet, hvor den berømte reformator, boede i flere år, mens han gik i skole – mens Bach Haus er en 600 år gammel bygning placeret tæt på komponistens barndomshjem.

Det skal nævnes, at der er en række af arkitektoniske seværdigheder i Eisenach – herunder Det gamle rådhus fra 1596 og Kreuznach Haus (1539). Desuden har byen en fantastisk botanisk have – Kartausgarten – som oprindeligt blev bygget som et kloster haven I 1300’s.

Den nærmeste lufthavn er Erfurt Lufthavn, 60 km øst for Eisenach.