Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Eisenach

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Eisenach inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Eisenach miniguide

Billeje Eisenach

Biludlejning Eisenach

Eisenach, som har ca. 44.000 indbyggere, beliggende i Tyskland – i staten Thüringen.Byen er vokset op omkring slottet i Wartburg, som ifølge traditionen blev grundlagt i 1067 – og stadig Eisenach vigtigste attraktion.

Eisenach er også knyttet til to af de tyske og europæiske historiens mest berømte personligheder: Martin Luther (der var en del af sin barndom her) og Johan Sebastian Bach (født her). Begge har museer i byen opkaldt efter ham. Luther Haus er en bindingsværkshuse fra 1400-tallet, hvor den berømte reformator, boede i flere år, mens han gik i skole – mens Bach Haus er en 600 år gammel bygning placeret tæt på komponistens barndomshjem.

Det skal nævnes, at der er en række af arkitektoniske seværdigheder i Eisenach – herunder Det gamle rådhus fra 1596 og Kreuznach Haus (1539). Desuden har byen en fantastisk botanisk have – Kartausgarten – som oprindeligt blev bygget som et kloster haven I 1300’s.

Den nærmeste lufthavn er Erfurt Lufthavn , 60 km øst for Eisenach.

Dansk